Foto: Pexels

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 3. līdz 9. februārim sagatavojusi  astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Pavisam negaidot, nāksies mainīt ierasto dienas kartību un ļauties jauniem, brīnišķīgiem izaicinājumiem. Labs piedāvājums tiks saņemts no priekšniecības puses. Īstais brīdis, lai mainītu to, kas tavā ikdienā šķiet neiederīgs un tavu enerģiju patērējošs. Padomā arī par sevi!

Vērsis

Šonedēļ ir jāizvairās no lielākiem naudas tēriņiem, kas ir saistīti ar mājsaimniecības un sadzīves lietu iegādi un veco nomaiņu pret jaunu. Tiks piepildīts kāds sapnis, uz kuru ejot, ceļš nav bijis rozēm klāts. Attiecībās vēsumu, principus un vienaldzību šoreiz noliec malā.

Dvīņi

Negaidītas un interesantas iepazīšanās būs ļoti noderīgas tavā turpmākajā profesionālajā darbībā. Svinības un saviesīgi pasākumi radīs diezgan lielus tēriņus. Papildu peļņas iespējas tiks gūtas atjaunojot sadarbību ar kādu senāku labu un uzticamu darījumu partneri.

Vēzis

Radošajās profesijās strādājošiem tiks dotas iespējas savus talantus izpaust plašākam sabiedrības lokam. Vērtīgs būs ieguldījums mācībās un izglītojošās nodarbībās, kas būs milzu vērtība tavai personīgajai izaugsmei. Attiecībās tiks pievērsta uzmanība visām niansēm, kas kādreiz šķita mazsvarīgas.

Lauva

Iekšējā cīņa pašam ar sevi mudinās pieņemt nozīmīgu lēmumu saistībā ar esošajiem pienākumiem. Atļaujies un uzdrošinies paveikt to, par ko daudz esi domājis. Jauna iepazīšanās var piešķirt dzīvei spilgtākas krāsas un pozitīvu, romantisku sajūtu dzirkstis.

Jaunava

Īpaši veiksies darbos, kas ir saistīti ar pārdošanu, loģistiku un komunikāciju jomu. Ieguldītā enerģija tiks atzinīgi novērtēta no vadības puses. Papildu peļņa tiks gūta no veicamajiem darbiem, kas nav tiešā veidā saistīti ar tavu profesionālo darbību. Piedzīvotais laiks kopā ar mīļoto cilvēku būs vērtīgs un atmiņā paliekošs.

Svari

Tava centība un nopietnā pieeja darbam dos labus rezultātus. Gūsi labus rezultātus arī ārpus valsts robežām. Papildu naudiņas tiks gūtas nopietnāk pievērošoties kādam nesen iesāktam projektam. Saviesīgi pasākumi un bērnu vajadzības var manāmi patukšot tavu bankas konta saturu.

Skorpions

Vērā ņemams kāpums profesionālajā darbībā ļaus virzīties uz priekšu ar vēl lielāku jaudu. Uzdrošinies mainīt to, kas vairs nepamierina. Nebaidies tērēt uzkrājumus kādam nozīmīgam pirkumam, jo iztērētie līdzekļi drīz vien izlīdzinās esošo iztrūkumu.

Strēlnieks

Idejas degs nepacietībā, lai tās realizētu pēc iespējas ātrāk. Droši vērsies pie cilvēkiem, kas spēj tev palīdzēt nodoma realizēšanā. Pievērs uzmanību tēriņiem, kuri ir saistīti ar izklaidēm un patiesībā nevajadzīgu mantu iegādi. Ieguldījums savas iekšējās būtības sakārtošanā būs vērtīgs.

Mežāzis

Darba meklētajiem darbs pats iekritīs teju vai rokās. Individuālās darbības veicējiem progress var sasniegt diezgan tīkamus rezultātus. Rēķinies, ka tēriņi, kas saistīti ar biznesa pilnveidošanu, būs smērā lielāki nekā esi ieplānojis. Jāizvairās no savu pagātnes attiecību iztirzāšanas pie jaunu attiecību sliekšņa.

Ūdensvīrs

Gandarījums par paveikto ļaus izvirzīt jaunus sasniedzamos mērķus. Tiks saskatītas iespējas, kā atvieglot un padarīt baudāmāku un vieglāku savu profesionālo darbību. Sāc sevi cienīt! Prieku sagādās gūtais atalgojums, piemaksa vai prēmija.

Zivis

Profesionālā darbība virzīsies augšup ar daudz lielāku jaudu nekā iepriekš. Gandarījums un lepnums par paveikto būs gan jūtams, gan redzams un apkārtējiem pamanāms. Veiksmīgs peļņas laiks ļaus piepildīt kādu no materiālajām velmēm. Nesen izveidotās attiecības novērtē ar pateicību.

Lasiet arī: Bērnu horoskops

youtube icon
Abonēt youtube