Foto: Pexels

“Šomēnes pirmajā plānā izvirzīsies jautājumi, kas saistīti ar draudzību. Jā, tieši draudzība būs tā, kas izgaismosies šomēnes kā tāda prožektoru gaismas bumba. Gluži kā zem mikroskopa tiks ieraudzīts tas, vai cilvēki, kuri ir tavā ikdienā, ir patiesi draugi vai var būt tikai labi paziņas,” stāsta astroloģe Inita Dilāne.

“Savstarpējā komunikācijā uzvirmos arī senāki aizvainojumi, pārmetumi, īpaši draudzeņuattiecībās un arī pat labāko “čomu” attiecībās. Pavēro, vai tavs draugs patiesi priecājas par taviem sasniegumiem no sirds vai tomēr mākslīgo prieku caurvij knapi, taču pamanāms skaudības pavediens,” prognozē astroloģijas eksperte, uzsverot, ka daudzi šomēnes piedzīvos situācijas, kas aktualizēs draudzības vērtību.

Februāra pirmajā pusē aktualizēsies arī savstarpējās attiecības darba kolektīvā, grupā, struktūrvienībā, projektā, apvienībā, komandā.

Visi iepriekš paslēptie īleni izlīdīs laukā. Sāpinātas emocijas un elektrizēta gaisotne virmos īpaši mēneša sākumā. Kāds izstāsies no komandas, partijas, asociācijas, cits vienkārši dumposies un cīnīsies ar vējdzirnavām. Tas būs jūtams līdz pat mēneša vidum. Mēneša otrā puse, īpaši nogale, būs veiksmīga finansiāliem ieguldījumiem ilgtermiņā un arī veiktie pirkumi radīs prieka un gandarījuma sajūtu.

Lasiet arī: FOTO & VIDEO | Rīgas zoodārza roņu ģimenē piedzimis mazulis

“Romantiskajās attiecībās jau iepriekšējā mēnesī ieskicēju dramatisma piepildītu laiku. Kamēr viens alks pēc mīļuma, sapratnes, pēc iejūtības un siltas kopā būšanas, otram tas pat prātā nenāks. Mēneša otrajā pusē uzdrošināšanās un iniciatīva pārņemt situācijas vadību nāks no dāmu puses. “Nu, cik var gaidīt?” Tās, kuras klusēja, gaidīja un klusi kaut ko cerēja, vairs negaidīs,” prognozē astroloģe.

youtube icon
Abonēt youtube