Foto: Pexels

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 10. līdz 16. februārim sagatavojusi  astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Dalība vēl nebijušos projektos ļaus integrēt savas zināšanas un piedalīties plašāka mēroga pasākumos. Jāizvairās no lielākiem ieguldījumiem, kas saistīti ar kosmētiskām procedūrām un jaunu skaistuma lietu iegādi.

Vērsis

Labas peļņas iespējas var nākt no iepriekš uzsāktās sadarbības ar ārvalstīm. Labs un izdevies būs ieguldījums kādā tālākā atvaļinājuma braucienā. Papildus tēriņus var radīt uzķeršanās uz atlaižu akcijām. Attiecībās – došanās uz saviesīgiem pasākumiem abus vienos.

Dvīņi

Sparīgāk pievēršoties savas uzņēmējdarbības pilnveidošanai iepazīsi pavisam jaunu iespēju šķautnes biznesā. Prieku nesošs ieguldījums būs sadzīves un interjera elementu iegādē. Pievēršanās kādam piemirstam hobijam ļaus atšķetināt tavu emociju mezglus.

Vēzis

Būsi pretimnākošs jaunām peļņas iespējām un drosmīgs ceļā uz jauniem izaicinājumiem peļņas gūšanā. Sirsnīgākas un harmoniskākas būs attiecības ar mīļoto cilvēku. Otrās pusītes meklētājiem ir gaidāma patīkama iepazīšanās kādā pasākumā.

Lauva

Jaunas biznesa ideja radīsies viena pēc otras. Ar pārliecību par izdošanos, sāc virzīt idejas uz realizēšanu! Atļaujies palutināt sevi ar kādu vērtīgāku pirkumu. Pirms kāda brīža notikušais pirmais randiņš var pārtapt siltākās un ciešākās romantiskās attiecībās.

Jaunava

Pieņemot papildu pienākumus, būsi ieguvējs. Tiks saskatītas papildu peļņas iespējas, kas saistītas ar darījumiem ārvalstīs. Nāksies rūpīgāk izvērtēt  – tērēt vai pietaupīt. Attiecībās pavisam nejauši un kā pārsteigums pašiem var atklāties kāds rūpīgi paslēpts noslēpums.

Svari

Nāksies mainīt ierastos plānus kolēģu dēļ. Saglabā vēsu prātu un līdzsvaru savās emocijās. Nedaudz lielāki izdevumi var gadīties saistībā ar kādu no tuviniekiem. Tiks ieviesta skaidrība attiecību statusā. Ļaujies pārmaiņām!

Skorpions

Milzīga transformācija iekšējās izjūtās par dabu ļaus nonākt tur, par ko visu laiku esi sapņojis. Esi uzmanīgs attiecībā uz vilinošiem piedāvājumiem, kas saistīti ar biznesa attīstību un iespējām ārvalstīs. Sarežģījušās savstarpējās attiecības ieviesīs korekcijas tavos turpmākajos plānos.

Strēlnieks

Izvirzītie nākotnes mērķi mudinās drosmīgi virzīties ceļā uz tiem. Papildu naudiņa tiks gūta no kāda iepriekš veiksmīgi uzsāktā projekta. Pateicoties tavam humoram, azartam un vēlmei pēc piedzīvojumiem spēsi piešķirt jaunu sajūtu nokrāsas esošajās attiecībās.

Mežāzis

Lielāks ienākumu apjoms būs gūstams individuālajā sektorā strādājošiem. Veiksmīgs būs darījums, kas saistīts ar dzīvesvietas vai kāda cita nekustamā īpašuma iegādi. Attiecībās sadzīvisku domstarpību devu radīs situācijas, kas saistītas ar bērniem.

Ūdensvīrs

Pārsteidzošs piedāvājums pavērs iespējas profesionālajā izaugsmē. Esi atsaucīgs jauniem piedāvājumiem, kas saistīti ar ārvalstīm. Jauna iepazīšanās raisīs pozitīvu emociju virkni. Vēlme dot, dāvāt, iepriecināt, dāvināt būs tik spēcīga, ka vari nedaudz piemirst par sevi pašu.

Zivis

Gandarījums par paveikto ļaus radīt jaunus projektus un droši spert soli savā nākotnes profesijā. Tiks piedāvāta labu pelņu nesoša sadarbība. Veicamo pienākumu apjoms būs tik milzīgs, ka nāksies izvērtēt, ko atstāt un no kā atteikties. Patīkamus pārsteigumus saņemsi no kāda slepena pielūdzēja.

Lasiet arī: Bērnu horoskops

youtube icon
Abonēt youtube