Foto: Pixabay

Krievijas Valsts domes deputāti masveidā saslimuši ar koronavīrusu – Kremļa organizētās testēšanas ietvaros pirms Krievijas diktatora Vladimira Putina uzstāšanās vismaz 15 cilvēkiem konstatēts Covid-19.

Pāris dienu pirms gadadienas kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā – 21. februārī – Krievijas Valsts domē plānota īpaša Putina uzruna. Pēc deputāta Leonīda Parfjonova teiktā, Valsts domes deputāti 14.februārī veikuši koronavīrusa testus un izrādījies, ka no 370 testiem 15 bija pozitīvi, vēsta Unian.

“Valsts domes deputātu koronavīrusa pārbaude atklāja 15 pozitīvus rezultātus no 370 testētajiem,” politiķis ierakstīja vietnē “Telegram”.

Kā zināms, Krievijā pastiprināti tiek kontrolēta Krievijas diktatora Vladimira Putina veselība un plaši izplatās ziņas, ka prezidents ir smagi slims. Katru dienu viņu pavada ap desmitiem ārstu, kuri ir pārģērbušies par apsargiem, ziņo dažādi mediji.

Turklāt plašsaziņas līdzekļi vēsta, ka vienam no aģentiem šajā lietā uzticēta īpaša loma: viņš savāc Krievijas prezidenta ekskrementus, lai slēptu iespējamās Putina veselības problēmas. Tie arī regulāri tiek nodoti dažādām pārbaudēm.

Lasiet arī: Aktieris Mārtiņš Egliens ziedotājiem:  Esmu pārsteigts, apmulsis un izbrīnīts

Šobrīd ir zināmi divi gadījumi saistībā ar Putina izkārnījumu savākšanu: 2019. gadā Putina vizītes laikā Saūda Arābijā un 2017. gadā Francijā.

youtube icon
Abonēt youtube