Publicitātes foto

Muzikālā šova “Balss maskā” pirmajā raidījumā svētdien, 26.februārī, plkst.20.30 uzstāsies seši  dalībnieki – Zaķis, Šaha karalis, Naktstaurenis, Pērtiķis, Astoņkājis un Melnais krauklis, kurus uz skatuves atbalstīs šova vadītājs Gints Andžāns.

Kopumā desmit raidījumos par uzvaru cīnīsies divpadsmit sabiedrībā populāras personības. Šova uzvarētājs balvā saņems 5 000 eiro, ko novirzīs sevis izvēlētam labdarības mērķim. Jau šonedēļ viena no maskām, kas būs nonākusi uz izbalsošanas strīpas, būs spiesta šovu atstāt, atklājot, kas aiz tās paslēpies, informē organizatori.

Vakara laikā šova detektīvi – Samanta Tīna, Jānis Krīvēns jeb Krivenchy, Baiba Sipeniece-Gavare un Jānis Šipkēvics centīsies atmaskot dalībniekus, izmantojot sagatavotos pavedienus. Tos trīs, kuriem būs lemts nokļūt uz izbalsošanas svītras, izlems skatītāji klātienē, taču to, kuram būs jāizstājas no turpmākās sacensības un jāvelk nost maska, lems šova detektīvi.

Lūk, pieci interesanti fakti par šovu:

Šajā šova sezonā vissmagākā ir Tortes maska, kas sver vairāk nekā 20 kg.

Divas no maskām – latviskā Rudzupuķe un mītiskais Laimes lācis – ir radītas Latvijā. To autors ir multimākslinieks Kašers.

Detektīvi visas sezonas garumā izteiks minējumus par vairāk nekā 200 slavenībām. Šķietami visneticamākās versijas par to, kurš slēpjas zem maskas, izteiks detektīvs Jānis Krīvēns.

Katrā video pavedienā ir vidēji seši fakti par katru slavenību, bet kopumā šova laikā izskanēs apmēram 330 faktu un pavedienu par visām 12 maskām.

Šovā piedalās 12 dalībnieki, kuri ir deviņu dažādu nozaru pārstāvji.

Iepazīsties ar maskām un atklāj pirmos pavedienus par tām jau pirms raidījuma:

Šaha Karalis varbūt nav pats spēcīgākais spēlētājs savā spēles laukumā, taču noteikti ir pats svarīgākais. Uzskata sevi par līderi, nevis bosu. Tiecas uz dzīves augstākajiem plauktiem un iedvesmojas no lieliem runas vīriem un motivatoriem. Iet uz priekšu soli pa solim, apdomīgi, taču mērķtiecīgi.

Briedis – jauneklīgs, taču mērķtiecīgs špicbuks. Lielo pasaulē nāk drosmīgi, un nebaidās arī reizumis pabadīties. Labprāt vēro vecos bukus darbībā un labi sadzīvo ar citiem zvēriem savā mežā, īpaši mazākajiem.

Zilais Pērtiķis ir pilsētas džungļu ampelmanis. Mūžīgi kustīgs, izveicīgs un azartisks tēls, kuru garlaiko vienveidība un rutīna. Vienmēr vienu lēcienu priekšā citiem un gatavs paraustīt aiz ūsām pat kašķīgāko lauvu.

Naktstaurenis – būtne, ko visbiežāk sastopam tumsā. Par spīti savam skarbajam tēlam, Naktstaurenis ir trausla būtne, kas vienmēr tiecas uz gaismu – gan iekšējo, gan ārējo, un labprāt palīdz uzmirdzēt arī citiem.

Zaķis – izveicīgs cilpotājs, kuru nevajadzētu vērtēt par zemu. Savas garās kājas izmanto lieliem dzīves lēcieniem, un viņu noķert ir visai grūti. Tiecas uz zvaigznēm un labi apzinās savu spēku, kas nepaliek nepamanīts.

Melnais Krauklis ir ziņnesis un patiesības teicējs. Kad tas runā, visi uzmanīgi klausās. Lai arī Krauklis, tam piemīt ērgļa acs cienīga novērotāja gēns. Ar savu izteikto intuīciju un spēju pielāgoties pat bargākajiem apstākļiem, Krauklis vienmēr zinās, ko iesākt pat neierastākajā situācijā.

Vienradzis apzinās savu unikalitāti un vienreizību. Lai arī tādu kā viņš ir liels retums, Vienradzis spēj parādīties tiem, kas viņu novērtē. Sava ceļa gājējs, kas ir pats sava brīnumainā zvēra meklējumos. Bagāts savā pieredzē un spējā radīt brīnumus.

Rudzupuķe – Jāņu zāle, kas radīs veidu, kā uzpumpurot pat sarežģītākajos apstākļos. Vienmēr tiecas uz sauli un panākumiem. Kad Rudzupuķe zied, to redz un novērtē ikviens. Var ziedēt gan viena, gan lielā Rudzupuķu saimē.

Astoņkājis – līgans un lunkans. Nekad nestāv uz vietas, vienmēr taustās pēc jauniem piedzīvojumiem. Labi, ka Astoņkājim ir trīs sirdis, jo mīlestība šīs dziļajos ūdeņos mītošās būtnes sirdīs ir visaptveroša. Labprāt peld pret straumi, tomēr, kad nepieciešams, spēs sadzīvot ar visiem jūras iemītniekiem.

Laimes lācis ir draugs visiem un vienmēr vēl to labāko. Pats svarīgākais dzīvē ir salds medutiņš un mierpilna dzīve savā mežā. Sastopot šo lāci, baidīties nevajag – tas apskaus ikvienu savās siltajās ķepās un novēlēs labu ceļavēju, jo šis lācis zina, kurā debess pusē dzīve ir viszaļākā.

Torte – šī Torte nav cukursalda kūciņa, kas garšo visiem. Tortei nepatīk garlaicīgi pasākumi un bezjēdzīgas sarunas. Torte labi apzinās savu enerģisko vērtību, tādēļ lieki to netērē. Bet, ja Torti kāds patiesi aizkustina, tā var arī izkust.

Sniegpārsla – šī ir Sniegpārsla, nevis sniegpārsliņa. Izdzīvos un uzmirdzēs par spīti jebkuriem laikapstākļiem. Cēla un gracioza. Otras tādas Sniegpārslas šajos platuma grādos nav, un viņa to labi apzinās. Sniegpārsla prot arī baudīt dzīvi, dejot vējā un vērot, kā zied leduspuķes.

Lasit arī: Nedēļas horoskops: 24. februāris – 2. marts

Saistītās tēmas: Balss maskāŠovstv3

youtube icon
Abonēt youtube