Publicitātes foto

Pie televīzijas skatītājiem atgriezīsies pašmāju mājokļa pārvērtību raidījums “Manas mājas ar IKEA”  – šajā sezonā pārvērtības piedzīvos jumtistaba hobijam, guļamistaba, kur mitināsies omīte, viesistaba izbijušā garāžā, neliela virtuve mājdārziņā, pirts priekštelpa un intriģējošs izaicinājums – telpa, kurai tās iemītnieki nevar atrast pielietojumu.

Sezona noslēgsies ar nodarbību telpas atjaunošanu krīzes centrā “Burtnieks”.

Jaunajā sezonā iedvesmosim ar astoņām krāsainām un radošām telpu pārvērtībām un, līdzīgi kā aizvadītajā sezonā, iesaistīti būs arī raidījuma dalībnieki. To, vai viņiem pašiem būs jāplāno, jāizvēlas mēbeles, vai tās jāskrūvē, lems veiksme izlozē, informē raidījuma veidotāji.

“Saņēmām rekordlielu pieteikumu skaitu Ziemassvētku laikā, un raidījuma radošajai komandai nenācās viegli atlasīt tikai astoņus stāstus. Cilvēciskais faktors, telpas “raksturs” un iespējas, ģimenes stāstītais – tie ir tikai daži no atlases kritērijiem,” stāsta viena no raidījuma producentēm, Luīze Feldmane no SIA “Satura darbnīca TAPT”.

To, cik liela būs dalībnieku pašu iesaiste pārvērtībās, lems viņu veiksme – būs jāizlozē kopējais budžets interjera priekšmetiem un iespēja plānot un skrūvēt mēbeles pašiem vai atpūsties un paļauties uz “IKEA” dizaineru un meistaru darbu!

Tas ļaus ne tikai pārvērtību dalībniekiem, bet arī “IKEA” dizaineriem nonākt pie dažādām interesantām un izaicinošām kombinācijām. Arī šajā sezonā redzēsiet dalībniekus, kuriem pašiem nāksies ņemt rūtiņu lapu un zīmēt savas istabas kārotās pārvērtības. Būs arī tādi, kuri dabūs naski skrūvēt lielās kastēs sapakotās mēbeles, pat nezinot, kas ir tas, kas gala rezultātā taps.

“Šajā sezonā mēs tiešām redzam to, ka kopš pagājušās sezonas, kad sākām piedāvāt formāta izmaiņas ar izlozi, dalībnieku un pieteikumu skaits ir audzis. Manuprāt, visi ir sapratuši – viņi paši var daudzas lietas mācīties, saprast, paši savu telpu mainīt pēc patikas. Par to ir liels, liels prieks un gandarījums,” uzsver raidījuma vadītājs Kristaps Tālbergs.

Lasiet arī: Nedēļas horoskops: 3. – 9. marts

Mājokļa pārvērtību raidījums no 11.marta Tv3 būs skatāms sestdienās plkst.18.50, bet kanālā TV3 Plus to rādīs no 12.marta svētdienās plkst.20.30.

Saistītās tēmas: IKEAManas mājas ar IKEAtv3

youtube icon
Abonēt youtube