Foto: Pixabay

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 24. līdz 30. martam sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Tevis ieguldītie resursi tiks novērtēti gan no klientu, gan arī no augstākstāvošo puses. Nāksies pievērst uzmanību kvalitātei un profesionalitātei, tādā veidā ienākumi sasniegs tavus vēlamos rezultātus. Turpmāko partnerattiecību gaita būs atkarīga lielākoties no tevis.

Vērsis

Veiksmīgs laiks būs individuālajā sektorā strādājošajiem. Cik spēsi paveikt, tāds būs arī rezultāts. Atceries, ka tev nav nekādu šķēršļu, lai uzņēmējdarbību paceltu jaunā kvalitāte. Atļaujoties iztērēt lielākas naudas summas atvaļinājumam, prieks un ieguvums būs vārdos neaprakstāms.

Dvīņi

Ilgstošās darba attiecībās esošajiem var nākties saskarties ar dokumentu pārbaudēm un nepatīkamām niansēm. Negaidīti tēriņi var rasties saistībā  ar sadzīves tehniku un transportu. Izvērtē rūpīgāk to, kas tavā ikdienā ir nepieciešams.

Vēzis

Nedaudz vairāk rūpju un sarežģījumu būs tiem, kuri darbojas tirdzniecības jomā. Laba peļņa piemeklēs tos, kuri  saskatīs iespējas pavirzīt uz priekšu kādu iepriekš uzsāktu projektu.  Nebaidies ieguldīt lielākas naudas summas savā izglītībā.

Lauva

Vērtīgs un brīnišķīgs laiks būs radošajā jomā strādājošajiem. Gandarījums par paveikto būs jūtams ik uz soļa. Uzplaiksnīs arī iedvesma, lai beidzot ķertos klāt tiem darbiem, kas reiz tika iesākti. Izvairies tērēt lielākas naudas summas atlaižu precēm.

Jaunava

Diezgan augstu tiks novērtētas tavas profesionālās prasmes, atbildības un kvalitātes līmenis. Darba pienākumi, kas saistīti ar ārzemēm, radīs labu papildu peļņu. Lielāku naudas summu tērēšana, kas saistīta ar jaunu tehniku, tieši saziņas ierīču iegādi, var radīt nelielu vilšanos devu.

Svari

Nāksies pievērst lielāku vērību sava darba kvalitātei. Darba procesā vari saskarties ar nepatīkamām piezīmēm un komentāriem no darba kolēģu puses. Izklaides un saviesīgie pasākumi radīs papildu izdevumus, tāpēc izvērtē apmeklējamo notikumu vērtību un nozīmīgumu.

Skorpions

Ieviešot nelielas korekcijas un mainot savu plānu ritējumu, sasniegsi savu mērķi krietni vien ātrākā laikā. Esi vērīgs attiecībā uz vilinošiem piedāvājumiem, ko var nākties nākotnē nožēlot. Attiecībās ļaujies kaislīgiem un galvu reibinošiem piedzīvojumiem!

Strēlnieks

Paplašinot savu uzņēmējdarbību, būsi ieguvējs gan šobrīd, gan arī tālākā nākotnē.  Esi gatavs pārmaiņām profesionālajā darbībā un atceries, ka tās vienmēr ir uz labu. Patīkamas ziņas tiks saņemtas no cilvēka, ar kuru nesen tika izveidotas draudzīgas attiecības.

Mežāzis

Tiks saskatītas papildus izaugsmes iespējas profesionālajā darbībā. Patīkamas vēstis tiks saņemtas par sadarbību ar ārvalstu partneriem. Iepriecinošas naudas balvas tiks saņemtas dāvanas un pateicības veidā. Attiecībās kopā būšanas brīžos ar mīļoto sajutīsies cienīts, lutināts  un atbalstīts!

Ūdensvīrs

Prieku un gandarījumu nesoši brīži tiks piedzīvoti saistībā ar kādu projektu darba vietā. Iesaistīšanās darbos, kas saistīti ar ārzemēm, radīs papildu peļņu. Tiks piepildīts kāds sapnis, uz ko jau gadiem tika iets. Attiecībās esošajiem ir pienācis brīdis ar pateicību novērtēt to, kas jau ir uzbūvēts.

Zivis

Esi atsaucīgs uz piedāvājumiem iesaistīties, tavā karjerā vēl nebijušos projektos. Izaicinājumi radīs patīkamu azartu. Labs peļņas laiks būs individuālajā uzņēmējdarbībā strādājošajiem. Peļņas apjoms būs atkarīgs no tavas iniciatīvas. Patīkami satraucošas sajūtas radīs kāda īpaša cilvēka nejauša satikšana.

Lasiet arī: Leģendārajai basketbolistei Uļjanai Semjonovai amputēta kāja

youtube icon
Abonēt youtube