Foto: Pixabay

“Dzimšanas diena ir tava individuālā Jaunā gada sākums, ko ir ieteicams sagaidīt. Tāpēc pie astrologa ir jānoskaidro tas, kad tas iestājas un kā šis brīdis ir jāsagaida! Tas nebūt nebūs tas laiks, ko tu zini kā savu dzimšanas laiku,” stāsta astroloģe Inita Dilāne.

“Katru gadu Saule, precīzi tajos pašos grādos kā tavā piedzimšanas mirklī, atgriežas citā laikā (citā stundā, citā minūtē) un var gadīties, ka pat dienu ātrāk vai vēlāk. Ņem vērā to, ka tas var būt arī divos naktī un puspiecos no rīta. Brīnišķīgi! Šādos gadījumos, tas ir vēl lielāks izaicinājums un pārbaudījums tam, vai tu patiešām vēlies uzlabot savu ikdienu un piepildīt savus sapņus! Ļoti bieži saņemu atgriezenisko saiti par to, ka viss ir izdevies atbilstoši manām norādēm un izdarītajām izvēlēm tieši dzimšanas dienas brīdī. Kāds no klientiem pēc apmeklējuma pie manis savā dzimšanas dienā, jau pēc pusgada ir saņēmis savu sapņu atalgojumu, kādam citam jau pēc pāris dienām darbi un projekti viens pēc otra lec teju vai rokās. Satikti mīļotie, nomainīti darbi uz sapņu darbu, uzlabojusies veselība un daudz citi brīnišķīgi notikumi,” skaidro astroloģijas eksperte.

Pēc astroloģes teiktā, “dzimšanas dienas piedzimšanas mirklis ir īpašs brīdis, kad tavi patiesie nodomi, vēlmes, kuras nevienam citam nekaitē, drosmīgās izvēles tiek sadzirdētas un piepildītas. Ir ļoti svarīgi sagaidīt šo mirkli īpaši. Jau desmit minūtes pirms šī brīža ir jāsagatavojas, jānoskaņojas sava jaunā gada sagaidīšanai, jābūt harmonijā ar sevi. Esi vietā, kur tev patīk būt, klausies mūziku, kāda tev patīk, iededz sveci, proti, radi sev vēlamo atmosfēru, kādā tev ir patīkami būt. Iespējams, tā ir kāda pilsēta, kurā vēlies šo mirkli sagaidīt, tas var būt tavs soliņš parkā, jūras krastā… Protams, vari atvērt šampanieti, uzrakstīt  apsveikuma vēstuli ar novēlējumiem sev, izveidot vēlmju kolāžu. Taču arī tas ir jāzina, kā pareizi to izdarīt.”

”Lai gads būtu veiksmīgāks visās jomās, astroloģiski ir ieteicams dzimšanas dienu svinēt, pareizāk sakot, atzīmēt to divpadsmit dienas! Gadā ir divpadsmit mēneši, dzimšanas kartē ir divpadsmit zodiaka zīmes, divpadsmit dzīves jomas – viss ir saistīts! Katru gadu šajā maģiskajā dzimšanas dienas brīdī Visuma vārti ir atvērti un, kā es saku, augsne ir sagatavota tam, lai visas “sēkliņas”, ko tu ieliksi savā jaunajā gadā, dotu tev vērtīgus augļus. Tāpēc, lai visas dzīves jomas būtu piepildītas un sakārtotas, ir ieteicams veikt divpadsmit dienu rituālu veiksmīgākam gadam!  Sākot ar ikgadējo dzimšanas dienas mirkli, turpmākās divpadsmit dienas ir ļoti svarīgas! Kādas tās būs, tāds arī būs tavs jaunais gads. Tāpēc pavēro, pievērs uzmanību tam, kā tu šīs dienas piedzīvo,” stāsta astroloģe Dilāne, uzsverot, ka par atskaites brīdi kā pirmās dienas sākumu ir jāņem astrologa nosauktā diena un laiks,  tādā veidā precīzi saskaitot divpadsmit dienas uz priekšu.

Pirmo dienu ieteicams veltīts sev, tā ir tava jaunā gada “seja” visam turpmākajam gadam. Tāpēc ieteicams būt labā omā, uzposties savās labākajās drānās, rotās. Domāt skaistas domas, paveikt, ko tādu par ko jau sen sapņo.

Otrā diena ir enerģijas, naudas un labklājības diena. Tāpēc, šajā dienā var iegādāties kādu vērtīgu lietu, saņemt dāvanas, naudu. Arī pelnīt šajā dienā ir ieteicams, jo tā iekustini naudas enerģiju. Var veikt labklājības rituālus, izveidot vēlmju kolāžu ar savām materiālajām velmēm, vizualizēt savu vēlamo ikmēneša atalgojumu.

Trešā diena ir jāpavada kopā ar tuviniekiem  – brāļiem vai māsām, brālēniem un māsīcām. Ja nav iespējams satikties, var sazvanīties. Kā arī, lai harmoniskākas būtu attiecības ar kaimiņiem, vēlams izdarīt viņiem kādu labu darbu, pateikt kādu jauku frāzi, uzaicināt ciemos. Tā ir kontaktu, komunikācijas un pārvietošanās diena. Ieteicams neliels tuvais brauciens, valsts ietvaros. Vari padomāt, kādos kursos vēlies mācīties, ar kādiem cilvēkiem vēlies nodibināt kontaktus,  ar kādu auto vēlies pārvietoties turpmāk. Domā, ko tu šajā dienā domā!” iesaka astroloģe.

Ceturtā diena ir mājas un ģimenes diena. To ir ieteicams pavadīt kopā ar ģimenes locekļiem, vecākiem, savās mājās. Šajā dienā var ieplānot arī dzimšanas dienas svinības ģimenes lokā. Pagatavo savu iecienītāko bērnības našķi, uzsāc vai ieplāno darbus savas dzīves telpas uzlabošanai un apkārtnes labiekārtošanai. Ja ir sakrājies kāds aizvainojuma kamols, saistīts ar bērnību, pagātni, dvēseliskiem pārdzīvojumiem attiecībā uz vecākiem vai vecvecākiem, tad šī ir īstā diena, lai šķetinātu to visu laukā, piesakoties vizītē pie kāda no dvēsles terapeitiem. Atceries, cik harmoniski tu jutīsies sevī, tik harmoniska būs arī tava ģimene, komforta un drošības sajūta mājās,” norāda Inita Dilāne.

Piektā diena ir svētku, radošuma, radīšanas un mīlestības diena! Ieteicams pavadīt to kopā ar bērniem, veicot kopīgas radošas aktivitātes. Ja bērnu nav, tad ļaujies kādam hobijam, vaļaspriekam, uzsāc darīt to, par ko jau sen sapņo. Radi prieku sev! Diena, kad var sarīkot svinības, ballīti, doties uz saviesīgiem pasākumiem, teātra izrādi, koncertu, restorānu. Sarīko svētkus sev! Radi vēlmju kolāžu, uzraksti savu vēlmju sarakstu. Šī ir arī dāvināšanas diena. Dodot to, kas pašam pietrūkst, iegūsi nākotnē vēl vairāk. Iepriecini kādu cilvēku ar jauku dāvaniņu. Sarīko romantisku vakaru sev un mīļotajam. Dari visu to, kas sagādā tev prieku.

Sestā diena ir darbu un veselības diena. Šajā dienā ir jāveic darbības, kas uzlabotu savu profesionālo jomu, veicinātu tavu izaugsmi kā sava amata meistaram. Tiem, kas ir darba meklējumos, īstā diena, lai izsūtītu savu CV. Tiem, kuriem nepietika drosmes ieviest korekcijas esošajos darba pienākumos, ir jārīkojas un jāmaina tas, kas neapmierina. Šajā dienā vēlmju kolāžā vari iekļaut, vizualizēt savu sapņu darbu. Uzsākt jaunas darba attiecības. Kā zināma patiesība vēsta, ja cilvēks ir apmierināts un gandarīts savā darbā, tad arī veselība būs laba. Tātad – atliek vien sākt kārtot vienu no jomām, sakārtosies abas vienlaicīgi! Diena, kad ir jāparūpējas par savu veselību un pašsajūtu. Ieplāno kādu masāžu, veselību uzlabojošu procedūru, ja nepieciešams var uzsākt diētu, ieviest ikdienā jaunus paradumus, pievērsties veselīgākam dzīves veidam. Protams, šo dienu ir ieteicams svinēt arī ar darba kolēģiem, tādā veidā uzlabojot atmosfēru kolektīvā – pacienā ar našķiem, uzaicini ciemos vai vienkārši pavadiet kopā brīnišķīgu darba dienu!” iesaka astroloģe.

Septītā diena ir attiecību diena. Pavadi to kopā ar dzīvesbiedru, laulāto partneri. Dodieties ārpus mājas, kopā, divatā. Izvirziet jaunus, kopīgus mērķus, ko piepildīt. Veltiet laiku viens otram, tādā veidā stiprinot un harmonizējot laulības saites. Šajā dienā var noslēgt sadarbības līgumu, stāties jaunās saistībās. Tie, kuri ir attiecību gaidās, var iekļaut tās savā vēlmju kolāžā. Vizualizē, apraksti sev vēlamās attiecības, savu vēlamo partneri, iztēlojies to, kādam viņam ir jābūt. Sakārto, nogludini visas nesaskaņas attiecībās ar tiem, ar kuriem kaut kas ir palicis neatrisnāts.

Astotā diena ir transformācijas diena. Šajā dienā ir ieteicams atbrīvoties no tā, kas jau kādu laiku nerada un nesniedz gandarījuma sajūtu. Kāda ieplaisājusi krūzīte, apģērbs, kas kādu laiku vairs nav vilkts, bet kam pielipusi birka “žēl izmest, jo varbūt kādreiz uzvilkšu”. Visas nolietotās mantas, tās, kas vairs tev nekalpo, ir jāmet ārā. Jāatdod kādam, kuram tās var noderēt. Uztaisi revīziju savos plauktos, savā skapī, atbrīvojies no visa tā, kas traucē.  Atdot parādu, svešu mantu, ja esi kaut ko no kāda aizņēmies. Veic attīrīšanos rituālu sev saprotamā un pieņemamā veidā. Atbrīvojies no vecajām enerģijām un ļauj ienākt jaunām, transformējošām vēsmām tavā dzīvē!

Devītā diena ir redzesloka paplašināšanas un izglītošanās diena. Šajā dienā veicini savu garīgo izaugsmi. Noskaties kādu izglītojošu nodarbību, uzklausi kādu Skolotāju. Diena, kad var uzsākt mācības, vai vismaz izdarīt savu izvēli saistībā ar tām. Šī ir arī ceļojumu, jaunu pavērto apvāršņu diena. Tāpēc, vari ieplānot ceļojumu uz ārzemēm, iegādāties ceļojumu. Pat, ja šobrīd nav iespēja doties uz savu sapņu zemi, noskaties raidījumu vai dokumentālo filmu par to.

Desmitā diena ir mērķu un sasniegumu diena. Ieteicams veikt darbības, kas veicinās tavu virzību augšup pa karjeras kāpnēm. Pat, ja tie ir kursi, kuru apliecībai būtu noteicoša loma tavā statusā – piesakies uz tiem! Izvirzi kādu jaunu mērķi, ko vēlies savā jaunajā gadā sasniegt. Vai tā ir auto vadītāja apliecības iegūšana, uzrakstīts diplomdarbs vai nomainīts uzvārds. Padomā par to, vai tu jūties labi savā esošajā statusā, amatā. Uzdrošinies mainīt to, kas neapmierina!

Vienpadsmitā diena ir saistīta ar draugiem un nākotnes projektiem. Šo dienu ir ieteicams piedzīvot draugu kompānijā. Satikties ar pašiem labākajiem draugiem, veicot kopīgas aktivitātes, uzpelējot spēles vai vienkārši uzrīkot ballīti draugiem. Ja esi piederīgs kādam kolektīvam, organizācijai, partijai – svini šo dienu kopā ar saviem biedriem un domubiedriem, tādā veidā stiprinot draudzības un kolektīva saites. Ja iepriekš biji nolēmis iestāties kādā organizācijā – dari tā. Piesakies uz nometni, uzsāc projektu un soli pa solim, piepildi kādu savu sapni. Ja ir audžu bērni, dzīvesbiedra bērni no viņa iepriekšējam attiecībām, pavadi šo dienu kopā ar viņiem, tādējādi harmonizējot savstarpējās attiecības nākotnē.

Lasiet arī: Didrihsone par badošanos: Man bija bail no silta mājas ēdiena

Divpadsmitā diena ir dzimšanas dienas svinēšanas rituāla noslēdzošā diena. To ir ieteicams pavadīt mierīgi, harmonijā un vienpatībā ar sevi. Šī ir pārdomu diena. Velti laiku tam, lai izliktu uz papīra savas domas, uzrakstītu vēstuli kādam, ar ko sarežģījušās attiecības, palūdz piedošanu, un mēģini piedot pats, ja tas tev ir aktuāli. Ar meditācijas vai svētvietas, vai spēka vietas apmeklējuma palīdzību mēģini izkliedēt aizvainojuma radīto slogu, kas nospiež tavu dvēslei. Ja ir kāds cilvēks, kam kaut kas palika nepateikts, taču tas vairs šajā dzīvē nav izdarāms, uzraksti uz papīra to, ko vēlies viņam pateikt, iesaka astroloģe.

Saistītās tēmas: astroloģeDzimšanas dienaInita Dilāne

youtube icon
Abonēt youtube