Kolāža. Andrejs Elksniņš un Kristaps Zutis. Foto izgūti no Facebook @Andrejs Elksniņš – Андрей Элксниньш un Instagram @alfijs

Daugavpils mērs Andrejs Elksniņš vietnē “TikTok” nobloķējis bokseri Kristapu Zuti pēc tam, kad viņš politiķim pajautājis, kam pieder Krima.

Rezultātā bokserim liegta iespēja uzdot jautājumus Latvijā otras lielākās pilsētas priekšsēdētājam.

“Daugavpils mērs tikko mani nobloķēja “TikTokā”, viņš teica uzdot jautājumus, es pajautāju – kam pieder Krima, un uzreiz block, krasava, vienas no lielākajām pilsētām mērs,” vietnē “Twitter” ierakstījis Zutis.

Kā zināms, iepriekš Elksniņš paudis uzskatu, ka Krima ir Krievijas Federācijas sastāvā.

“Ukrainā notiek karš, un tas ir skaidrs un pašsaprotams. Krievija karo ne savas valsts teritorijā, un tas ir skaidrs un pašsaprotams,” intervijā portāla Delfi raidījumam “Kāpēc” atzinis Daugavpils mērs Andrejs Elksniņš, uz jautājumu, kam pieder Krima, gan norādot, ka tā ir Krievijas Federācijas sastāvā.

Lasiet arī: Latvijas tauta izvēlējusies Dziesmu un deju svētku sieriņa Kārums garšu

Elksniņš izvairījies atbildēt uz jautājumiem par to, vai ir Ukrainas pusē, cer uz tās uzvaru vai Krievijas armijas sagrāvi. Viņš paudis uzskatu, ka uzvarētāja karā nebūs, bet uz precizējošiem jautājumiem atteicies atbildēt, sūrojoties, ka žurnāliste cenšas viņu “eksaminēt”.

Saistītās tēmas: Andrejs ElksniņšKrimaKristaps Zutis

youtube icon
Abonēt youtube