Foto izgūts no Facebook @Food Union

Tas tiešām ir noticis – Latvijas tauta ir sanākusi kopā un vienreiz par visām reizēm sadziedājusies par visu laiku vispārāko “Virssieriņu”. Proti, par godu “XXVII Vispārējiem latviešu Dziesmu un XVII Deju svētkiem” kampaņas “Saliec Virssieriņu” ietvaros par patērētāju absolūto favorītu ir kļuvis šādu unikālu garšu salikuma “Kārums” – plombīra garšas biezpiena sieriņš ar magoņu sēkliņām un šokolādes glazūru,” informē uzņēmums.

Piena pārstrādes uzņēmums “Food Union” ir jau uzsācis jaunā “Virssieriņa” izstrādes procesu. Tas ilgs divus mēnešis – aprīli un maiju, uzņēmuma “Svaigo piena produktu izcilības centra” meistariem rūpīgi slīpējot cilvēku izvēlētās biezpiena sieriņa garšu kombinācijas recepti un vizuālo identitāti.

“Lai gan no piedāvātajām glazūru, biezpiena masu un garšu piedevu variācijām bija iespējams izveidot 175 unikālas kombinācijas, tomēr ātri vien kļuva skaidrs, ka ir vien dažas, kas patīk daudziem, un tikai viena, kas saņēmusi visaktīvāko atbalstu – plombīra garšas biezpiena sieriņš ar magonēm un šokolādes glazūru. Jau jūnijā šis jaunais “Kārums Virssieriņš” nonāks veikalu plauktos, kļūstot par īpašo “Food Union” veltījumu Latvijas tautai, svinot “XXVII Vispārējos latviešu Dziesmu un XVII Deju svētkus,” stāsta “Food Union” piena produktu zīmolu vadītāja Ilva Veidemane. 

Kopumā iniciatīvā “Saliec Virssieriņu” piedalījušies vairāk nekā 30 tūkstoši dalībnieku, pārstāvot ne tikai visu Latviju, bet arī ārvalstis, kur dzīvo latvieši.

Viņi no mājas lapā www.virssierins.lv piedāvātajām garšu izvēlēm – 12 biezpiena garšas, 16 papildu piedevas un trīs garšu  glazūras, kopskaitā radījuši 173 unikālas garšu kombinācijas. Trīs populārākās no tām – plombīra garšas biezpiena sieriņš ar magonēm šokolādes glazūrā, vārītā iebiezinātā piena biezpiena sieriņš ar iebiezinātā piena pildījumu karameļu glazūrā un rudzu rīvmaizes sieriņš ar dzērvenēm un brūklenēm – vadībā izvirzījās jau iniciatīvas sākumā.  Sīva cīņa par “Virssieriņa” titulu turpinājās līdz pat pēdējai balsošanas dienai, 3. aprīlim, kad vadībā ar teju divreiz vairāk balsu nekā tuvākajam sekotājam izrāvās plombīra garšas biezpiena sieriņš “Kārums” ar magonēm šokolādes glazūrā.

Lasiet arī: Patmalniecei jaunas attiecības; abu iepazīšanās stāsts – amizants

youtube icon
Abonēt youtube