Elīna Didrihsone. Foto: Ekrānšāviņš/izgūts no Instagram @didrihsoonee

“Jūs sakāt, ka es ņirgājos par vīru! Viņš ir tas, kurš visu laiku ņirgājas par mani,” tā vietnē “Instagram” saka influencere Elīna Didrihsone, reaģējot uz sava vīra Naura “izdarībām”, kurš video ierakstā sabužina viņas matus un komentē: “Tāda sajūta, it kā tā būtu cepure!”

“Nekas, drīz būs vecā Elīna atpakaļ,” vīra sabužināta, teic Elīna, un piebilst: “’Jūs sakāt, ka es ņirgājos par vīru! Viņš ir tas, kurš visu laiku ņirgājas par mani, te par pokemonu mani sauc, te par ķiveri, te vēl kaut kā.”

Didrihsone atklāj, ka garo kāju dēļ Nauris viņu sauc pat par stārķi, taču viņa to uztver kā komplimentu.

Ķad abi iepazinušies un gājuši uz kino, mīļotais vīrietis Elīnu saucis par Angry birds uzacu dēļ. “Izskata dēļ nekad neesmu uzmetusi lūpu, esmu pašpārliecināta,” saviem sekotājiem atklāj Elīna.

Kā vēstīts, arī “Instagram” lietotāji nav kavējušies izteikt savu viedokli par Didrihsones jauno tēlu.”Man ļoti patīk afročirkas un patīk struktūra, bet šī krāsa ļoti atgādina sirmus matus,’’ iekomentējusi “Instagram” lietotāja eve_mar-devi. Vēl kāda sekotāja domā, ka Didrihsone ar jauno frizūru izskatās “ļoti dīvaini un ļoti veca”. Vairāki “Instagram” lietotāji pauž viedokli, ka pašiem matiem nav ne vainas, vienīgi matu krāsa influencerei nepiestāvot. “Nu WTF, pilnīga grīdas lupata uz galvas un atkal viņa izskatās pa 10+ gadiem vecāka,” ierakstījusi sociālā tīkla lietotāja junerosse.poppy. Dažs labs domā, ka Elīna pat nedēļu neizturēs ar jaunajiem matiem.

Ir sekotāji, kuriem Didrihsones jaunais tēls patīk. “A man patīk. Nav tak visu dzīvi tā jāstaigā! Dzīve tādēļ ir dota, īpaši šajā gadsimtā, mūsdienās, lai eksperimentētu! Šodien balti, rīt rozā, tad zili, un tad vispār elegants naturāls tonis un klasiska frizūra. Galvenais, lai pašai Elīnai no tā kaifs. Ne jau komentētājiem tādi mati jānēsā, tā kā – eksperimenti ir brīnišķīgi. Lēmumi, kas pieņemti un dara cilvēku kaut nedaudz priecīgāku – ir brīnišķīgi!” uzskata martinsonemonta.

Lasiet arī: Avots: Īslaicīgi pasliktinājusies Putina veselība, izraisot paniku tuvākajos

Saistītās tēmas: Elīna Didrihsone

youtube icon
Abonēt youtube