Magone Liedeskalna. Foto: Ekrānšāviņš

“Grīdas kā mellas, tā mellas, nebeidzamā tīrīšanas procedūra! Pat redziet, Didrihsones matu frizūra izjukusi. Viss, kāti vairs netur!” tā vietnē “Instagram”, demontrējot grīdas mazgāšanu, saka dzejniece, šovu zvaigzne Magone Liedeskalna.

“Ja skaties, Elīna, neapvainojies, vienkārši, kā es šo “švabru” redzu, pat ne “švabru”, bet birstes galu, tā man atgādina tavus kādreizējos matiņus,” vēršoties pie pašmāju uzņēmējas un influenceres Elīnas Didrihsones, saka Magone Liedeskalna.

“Tas nav apvainojums, neņirgšana, vienkārši asociācija vai, teksim, mans melnais humors. Lūdzu, piedodiet, viņas fani un viņa pati, ja skatīsies. Nav tā domāts – uz aprunāšanu,” vēršoties pie Didrihsones un viņas sekotājiem, norāda Magone.

“Tā vai citādi, berž kā traks, ko lai dara, putekļi uz zemes, no lauka viss nāk, un ciemiņi nāk un dubļu pēdas pakaļ un katru dienu tik “švabrē, švabrē”,” video ierakstā, demonstrējot grīdas beršanu un reklamējot mazgāšanas līdzekli, norāda Magone.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Magone Liedeskalna (@magone.burka)

Kā zināms, Elīna Didrihsone ik pa laikam kardināli maina stilu un apkārtējos pārsteidz ar saviem matiem. Ne vienmēr gan interneta lietotāji un viņas sekotāji viņas pārvērtības novērtē pozitīvi.

“Man jāpierod,” iepriekš izteikusies influencere, saviem sekotājiem atrādot pelēkos matus.

Toreiz “Instagram” lietotāji nav kavējušies izteikt savu viedokli par Didrihsones jauno tēlu. ”Man ļoti patīk afročirkas un patīk struktūra, bet šī krāsa ļoti atgādina sirmus matus,’’ iekomentējusi “Instagram” lietotāja eve_mar-devi. Vēl kāda sekotāja paudusi domas, ka Didrihsone ar jauno frizūru izskatās “ļoti dīvaini un ļoti veca”. Vairāki “Instagram” lietotāji pauduši viedokli, ka pašiem matiem nav ne vainas, vienīgi matu krāsa influencerei nepiestāvot. “Nu WTF, pilnīga grīdas lupata uz galvas un atkal viņa izskatās pa 10+ gadiem vecāka,” ierakstījusi sociālā tīkla lietotāja junerosse.poppy. Dažs labs domājis, ka Elīna pat nedēļu neizturēs ar jaunajiem matiem.

Bija sekotāji, kuriem Didrihsones jaunais tēls patika. “A man patīk. Nav tak visu dzīvi tā jāstaigā! Dzīve tādēļ ir dota, īpaši šajā gadsimtā, mūsdienās, lai eksperimentētu! Šodien balti, rīt rozā, tad zili, un tad vispār elegants naturāls tonis un klasiska frizūra. Galvenais, lai pašai Elīnai no tā kaifs. Ne jau komentētājiem tādi mati jānēsā, tā kā – eksperimenti ir brīnišķīgi. Lēmumi, kas pieņemti un dara cilvēku kaut nedaudz priecīgāku – ir brīnišķīgi!” uzskata martinsonemonta.

Saistītās tēmas: Elīna DidrihsoneMagone Liedeskalnamati

youtube icon
Abonēt youtube