Foto: Pexels

“Mēneša sākums enerģētiskajā plānā nav no tiem vieglākajiem. Īpaši jūtīgie šobrīd piedzīvo smeldzi un skumjas nedaudz vairāk nekā parasti. It kā viss ir kārtībā, taču smeldze, trauksme, kas caurvij jūtīgās dvēselītes, var gluži nemanot ievilkt savu emociju atvarā,” skaidro astroloģe Inita Dilāne.

“Pavisam vienkārši – tā ir pāreja nākamajā līmenī! Mēs visi zinām patiesību par to, ka, lai palektos augstāk, ir nepieciešams pietupties. Tāpēc šobrīd tie, kuri ir iestrēguši pietupiena pozīcijā, nepārdzīvojiet, drīz uzleksiet augstāk nekā bijāt iepriekš. Tas ir restarts citā enerģētiskajā plānā,” skaidro astroloģe.

Pēc viņas teiktā, “maija sākumā arī pilnmenēness un Mēness aptumsums Skorpiona zīmē rada iepriekšminēto emociju kamolu. Vienam trauksmi par biznesu, citam raizes par finansēm, vēl kādam šķetinās attiecību drāmas arī seksuālajā plānā. Kādam, esot uz depresijas sliekšņa, ir jāizdara izvēle par to, vai slīgt tālāk vai saņemties un doties atpakaļ kalnā, lai arī pret vēju, lai arī cik viegli nebūtu. Jāatceras, ka “stop” poga vienmēr ir mūsu pusē, lai vai kādā situācijā esi nonācis. Līdz ar maija pirmo dekādi uzvirmos vieglākas enerģijas gan prātā, gan dvēseliskajā plānā”.

Jāņem vērā, ka Merkurs būs retrogrāds līdz 15. maijam.

Joprojām nav vēlams parakstīt svarīgus līgumus par finansēm, vienoties par atalgojumu, maksājumiem, kā arī iegādāties elektro, viedierīces un saziņas ierīces. Jebkādi nopietni apjomīgāki finansiālie ieguldījumi arī nav vēlami šajā laikā. Taču vēršoties pie sava astrologa, viņš ieteiks individuāli labāko un veiksmīgāko laiku finansiāliem darījumiem.

Lasiet arī: Godmanis: Pārmaiņu laikos emocijas pret valdības vadītājiem nav tās labākās

“Mēneša aktualtitāte būs nauda. Jautājumi par to, kur tā paliek, kur to nopelnīt, kā pietaupīt vai ieguldīt efektīvi, būs aktuāli nevienam vien. Un pats galvenais šomēnes būs prast atšķirt finansiālas lamatas no darījuma, kas būs ienesīgs un vairos tavu labklājību nākotnē. Aktuāls kļūs jautājums, vai patērētā fiziskā un garīgā enerģija ir atbilstoša tam, kas tiek saņemts materiālajā izteiksmē atalgojuma viedā. Sevi cienošie, savu enerģiju saudzējošie, sāks par to nopietnāk aizdomāties. Tiks izvērtēts arī tas, uz ko un kā tiek tērēts savs laiks, kas arī ir tava enerģija. Padomā, varbūt nav jāatbild uz zvanu, kur jau ir iepriekš zināms, ka nejutīsies pēc tam labi informācijas satura dēļ. Varbūt nav jādodas uz tikšanos “pienākuma” dēļ, kur atkal skaidri ir zināms tas, ka atgriežoties mājās, tava enerģija būs aiztecējusi prom nebūtībā. Dodies tur, kur tevi gaida atnākam. Esi ar tiem, kuri patiesi priecājas par taviem sasniegumiem. Tiecies ar tiem, kuriem patiesi interesē, kā tev klājās. Esi ar tiem, kuri lepojas ar tevi, atbalsta tevi, neatkarīgi no tā, kāda ir tava reliģiskā piederība, profesija, seksuālā orientācija vai sociālais statuss. Esi ar tiem, ar kuriem apskaujoties, tu izjūti siltas, patiesi cieņpilnas prieka dzirkstis!” iesaka astroloģe.

youtube icon
Abonēt youtube