Publicitātes foto

No 16.maija pie Latvijas skatītājiem nonāks jauna attiecību drāma “Rūgtās izvēles”, ko jau no 1.maija var redzēt arī nākamās paaudzes televīzijā Go3. Seriāla stāsta centrā ir četras sievietes ar dažādiem raksturiem un dzīves ceļiem, taču viņas vienojis kopīgs darbs un ambīcijas sasniegt savus mērķus.

Piedāvājam iepazīt galvenos varoņus, kuru piedzīvojumiem un dēkām skatītāji varēs sekot līdzi:

Dace Vilciņa (Milena Gulbe)

Galvenā seriāla varone ir bijusī TV zvaigzne Dace Vilciņa – priekšzīmīga mājsaimniece un divu bērnu mamma, kura pieķer savu vīru Lūkasu sānsolī un nolemj no veiksmīgā uzņēmēja šķirties, pieprasot daļu no viņa biznesa. Lūkass nolemj atdot Dacei neveiksmīgāko kompānijas daļu – saldumu veikalu. Tādējādi Dace kļūst par biznesa sievieti un izveido komandu, kurā piesaista citus cilvēkus.

Monika Strautmane (Daiga Gaismiņa)

Monika ir finanšu direktore, kas viena pati audzina meitu Elzu. Monika ir izskatīga, taču cieš no pašpārliecinātības trūkuma, tādēļ izvairās no vīriešiem. Monikai, kurai ir kredītsaistības, saldumu veikals ir iespēja nodrošināt meitai nākotni un labu izglītību, bet pašai – atrast vīrieti, kurš beidzot viņu iemīlētu.

Ginta Mežule (Telma Auziņa)

Ginta ir sabiedrisko attiecību direktore. Viņa mēģina kļūt neatkarīga no despotiskās mātes, kura cenšas kontrolēt katru meitas soli un izdevīgi viņu izprecināt, bet viņas tēvs, kurš visu laiku bijis zem sievas tupeles, negaidīti aiziet pie citas sievietes. Ginta nonāk krustugunīs, no vienas puses viņa atbalstot tēvu, no otras – viņai ir žēl mātes, kura ir nodota un pamesta.

Alise Miķelsone (Elizabete Marija Brante)

Studente Alise ir visjaunākā no četrām sievietēm. Uzaugusi pie vecmāmiņas, jo abi vecāki gājuši bojā avārijā Īrijā. Smagā vecmāmiņas slimība viņai ir liela traģēdija. Alisei nākas ātri pieaugt, tāpēc viņai nepiemīt jauniešiem raksturīgā bezrūpība. Tomēr Alise nav skarba – viņa ir atvērta jūtām. Viņai nāksies izvēlēties starp labāko draudzeni un draudzenes bijušo.

Lūkass Vilciņš (Normunds Laizāns)

Bijušais Daces vīrs, veiksmīgs uzņēmējs. Kad redz, cik labi Dace tiek galā ar uzņēmējas lomu, sāk saskatīt viņā konkurenti. Lūkass iemīlas asistentē Lolitā un grib viņu precēt, nesaprazdams to, ka Lolita patiesībā viņu nemīl un satiekas tikai pragmatisku apsvērumu dēļ. Lūkasam nāksies nožēlot, ka viņš pameta ģimeni un aizgāja prom no sievietes, kura viņu mīlēja pa īstam.

Gatis Barkāns (Ivars Auziņš)

Daces draugs, kurš jau sen viņu mīl. Visus gadus zinājis par Lūkasa neuzticību, tomēr, cienot Daci, nolēmis nejaukties viņu attiecībās. Iepriekš bijis Lūkasa uzņēmuma advokāts, bet pēc Lūkasa un Daces šķiršanās sācis strādāt šokolādes veikalā. Periodiski Gatim ir īsi romāniņi, tomēr viņš ir arī atklāts un savām mīļākajām nekad neko neapsola. Ar Daci draudzējas jau no augstskolas pēdējā kursa. Viņš tik labi tēlo vecpuisi, ka Dace pat nenojauš par to, ka Gatim pret viņu ir kādas jūtas. Gatis ir pieradis viņu mīlēt no attāluma, un brīdī, kad ceļš uz Daces sirdi kļūst brīvs, viņš aktīvi nerīkojas, jo baidās sabojāt abu draudzīgās attiecības.

Lasiet arī: «Man nepatīk darīt to, ko dara visi!» – Agnese Zeltiņa slēdz savu rotu biznesu

youtube icon
Abonēt youtube