Foto: Nataļja Vaseva (lasītājas iesūtīts foto)

Paaugstinoties atmosfēras spiedienam, nedēļas nogalē daudzviet gaidāmas saulainākas un siltākas dienas un vietām nakts stundās veidosies migla. Nākamnedēļ siltais laiks saglabāsies, taču brīžiem gaidāms lietus, informē Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas dienests.

Nedēļas izskaņā laiks būs sauss un lielākoties saulains, tikai brīžiem debesis aizklās kāds mākonis.

Naktī uz piektdienu un sestdienu vietām valsts rietumos iespējams veidosies migla. Ziemeļu puses vējš kā dienās, tā arī naktīs pūtīs lēni līdz mēreni. Vēl naktī uz piektdienu gaiss būs vēsāks – termometra stabiņš noslīdēs līdz +2….+7 grādiem un atsevišķos rajonos zāles virskārtā gaidāma salna, bet jau brīvdienās pakāpeniski kļūs siltāk un nakts stundās gaisa temperatūra nebūs zemāka par +4…+9 grādiem. Diennakts gaišajās stundās gaiss lielākajā daļā Latvijas iesils līdz +16…+22 grādiem.

Lasiet arī: Vāc parakstus, lai bijušie prezidenti vairs netiktu uzturēti par valsts naudu

Nākamās nedēļas pirmajā pusē brīžiem līs, taču kopumā laikapstākļi sagaidāmi līdzīgi kā nedēļas noslēgumā. Dominēs lēns vējš, gaisa temperatūra naktī pieturēsies +8…+13 grādu robežās, bet dienās svārstīsies ap +17…+23 grādiem, piekrastes rajonos arvien dienās gaiss būs par pāris grādiem vēsāks.

youtube icon
Abonēt youtube