Foto: Pixabay

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 19. līdz 25. maijam sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Izdarot savu izvēli par izglītošanās iespējām, būsi ieguvējs. Ienesīgs būs biznesa darījums, kas vairos ienākumus tavā tuvākajā nākotnē. Esi piesardzīgs attiecībā uz izdevumiem, kas saistīti ar ceļojumu biļešu iegādi. Attiecībās izvēlies neiespringt uz nebūtiskām niansēm.

Vērsis

Veiksmīga darījuma rezultātā ir gaidāmas labas izaugsmes iespējas nākotnē. Atļaujies palutināt sevi ar kādu pirkumu. Lielāka atalgojuma iespējas tiks saskatītas, realizējot kādu senāku ideju. Tie, kuri attiecības ir uzsākuši nesen, nesteidzieties tās padarīt nopietnākas.

Dvīņi

Iedvesma šonedēļ būs klātesoša veicot darbus, kuriem iepriekš nepietika laika. Tava neatlaidība virzīs darbus uz priekšu. Materiālā situācija uzlabosies patiecoties tavai profesionalitātei. Lielāki izdevumi būs saistīti ar pavisam ikdienišķi ierastām un sadzīviskām situācijām.

Vēzis

Lielais darbu apjoms sniegs iespējas izpaust savu meistarību plašākam klientu lokam.  Veiksmīgs un pozitīvas emocijas raisošs būs ieguldījums ceļojumā kopā ar tuvu cilvēku. Esi piesardzīgs attiecībā uz vieglu un ātru peļņu sološiem darījumiem. Pārbaudi visas nianses.

Lauva

Vērtīgas iepazīšanās kādā saviesīgā pasākumā būs kā jauns pavediens tavā profesionālajā darbībā. Papildu ienākumi tiks gūti no darbošanās radošajā jomā. Romantiskas attiecības var izveidoties kāda atpūtas brauciena laikā. Augstu tiks novērtēta mīļotā cilvēka centība.

Jaunava

Veiksmīgi tiksi galā  ar samilzušo darbu apjomu vislabākajā veidā – perfekti un nevainojami. Izrādot iniciatīvu, spēsi radīt gan lielāku materiālo stabilitāti, gan pašsajūtu. Attiecībās ar savu neparasto rīcību un uzvedības modeli mīlestības vārdā pārsteigsi pats sevi.

Svari

Nesen uzsāktā uzņēmējdarbība iemantos diezgan augstus sasniegumus. Nāksies uzņemties kāda projekta vadīšanu. Kontā ienākošais peļņas apjoms uzreiz radīs arī idejas, kur sapelnīto investēt. Atļaujies palutināt sevi ar vērtīgiem pirkumiem savas profesionālas darbības attīstīšanai.

Skorpions

Mainot savu ierasto plānu gaitu un atsakoties no tā, kas rada smagnēju sajūtu, vēlāk pateiksi sev paldies. Īpaši tie, kuri ikdienā darbojas ar klientiem gan skaistumkopšanas nozarē, gan dvēseļu  terapijas un dziedināšanas jomā, saskarsies ar pateicībām, kas uzlabos gan omu gan vairos tavu pašapziņu.

Strēlnieks

Sīkas domstarpības var rasties ar darba kolēģiem. Koncentrējoties uz saviem tiešajiem pienākumiem jutīsies pamanīts un novērtēts. Rūpīgāk pievērs uzmanību tam, kur aizplūst tava enerģija. Attiecībās kāds priecīgs notikums abu savienībai var piešķilt dzirksti.

Mežāzis

Korekciju ieviešana savā profesionālajā jomā un darba vidē būs pareizā izvēle. Zināšanas, kuras tika iegūtas iepriekš, sniegs pārsteidzošas izaugsmes iespējas tavā karjerā. Ieguldījums sadzīves tehnikā var nenest vēlamo rezultātu un neveikt iecerētās funkcijas.

Ūdensvīrs

Tiksi galā ar sarežģītajām situācijām, kas radušās ilgāka darba procesa laikā. Atļausies palutināt sevi ar jauniem, vasarīgiem aksesuāriem savā garderobē. Harmoniskākas kļūs attiecības ģimenes lokā. Tiks plānots kopīgs atvaļinājuma brauciens uz tālākām ārzemēm.

Zivis

Diezgan lielu atpazīstamību gūsi patiecoties savai darba kvalitātei. Manāmi lielāks kļūs pieprasījums, kas saistīts ar tavas profesijas specifiku. Labs un veiksmīgs būs ieguldījums ceļojumā vai kāda izklaides pasākuma biļešu iegādē. Romantiskas sajūtas raisīs uzmanības apliecinājumi.

Lasiet arī: VIDEO | Einars Repše debitē kā aktieris jaunā latviešu seriālā

youtube icon
Abonēt youtube