Foto: Nadezda Murane/Flickr

Gan interneta lietotāju komentāri soctīklos, gan lielā interese pēc biļetēm sludinājumu portālos liecina, ka Dziesmu svētku pasākumu biļešu visiem gribētājiem nav pieticis. Tai pat laikā netrūkst arī tādu, kas koncertu biļetes iegādājušies ar mērķi “uzvārīties”.

Tā, piemēram, sludinājumu portālā ss.lv atrodami jau vairāki sludinājumi, kur par vienu biļeti uz Dziesmu svētku pasākumiem tiek prasīts līdz pat 250 eiro: “Tiek pārdotas 2 biļetes sektorā 3-C viena otrai blakus uz noslēguma koncertu 9. jūlijā “Kopā Augšup”. Katra biļetes cena 250€. Cenā ietilpst arī sadziedāšanās nakts. Biļetes ir tikai elektroniskā formātā. Epastu nelasu, lūgums rakstīt/zvanīt uz tel. nr.”

Pārdodu 2 biļetes uz “Kopā Augšup” 3G sektors. 62 rinda. Viena biļete 200 eur,”  – šādi skan kāda sludinājuma teksts. Tas nav vienīgais pārdevējs, kurš par vienu biļeti prasa 200 eiro. “Tiek pārdotas 4 biļetes sektorā 5-E viena otrai blakus uz noslēguma koncertu 9. jūlijā “Kopā Augšup”. Pērkot visas četras biļetes, cena 580€. Pērko vienu biļeti cena 200€. Visas četras biļetes ir no tā paša sektora un ir viena otrai blakus. Cenā ietilpst arī sadziedāšanās nakts pieeja. Biļetes ir tikai elektroniskā formātā, bet ja pircējs vēlēsies tikties dzīvē, lai garantētu ieeju koncertā, tad varēsim arī par to vienoties, jo paši arī dosimies uz koncertu,” teikts citā sludinājumā.

Vēl kāds tirgo biļetes uz deju lieluzvedumu, prasot mazliet pieticīgāku summu nekā iepriekš minētie tirgotāji: “Pārdodu 4 biļetes uz deju lieluzvedumu “mūžīgais dzinējs” c-1 sektorā, 14. Rinda. Varu pārdot pa 2 biļetēm, vai visas 4 kopā. Cena norādīta par vienu biļeti.”

Lasiet arī: VIDEO | Einars Repše debitē kā aktieris jaunā latviešu seriālā

Kā zināms, uz atsevišķiem Dziesmu svētku pasākumiem biļešu tirdzniecība atvērta noteiktā laikā, interesentiem gaidot virtuālajā rindā. Biļetes uz atsevišķiem koncertiem, piemēram, noslēguma koncertu “Kopā augšup”, lieluzvedumu “Mūžīgais dzinējs” un deju lielkoncertu “Balts” izpirktas pāris stundu laikā.

Saistītās tēmas: BiļetesDziesmu svētkispekulanti

youtube icon
Abonēt youtube