Kolāža. Foto:  Brussels Morning/Flickr un Rīgas dome/Flickr

Līdz ar Latvijas hokeja izlases iekļūšanu pasaules hokeja čempionāta ceturtdaļfinālā, sociālajos tīklos sācis figurēt video ar Baltkrievijas diktatoru Aleksandru Lukašenko, kurā viņš velta labus vārdus latviešu spēles garam.

“Paskatieties uz latviešiem! Tur ar sportu nodarbojas tikai 20 cilvēki, vēl piecus no kaut kurienes paņem, brauc un samaļ visus uz pilnu klapi! Un ne jau tāpēc, ka viņi tehniski labi spēlē, viņiem ir [spēles] gars!” emocionāli izteicies Lukašenko.

Sociālo tīklu lietotāji komentē, ka šis video ir ļoti atbilstošs pašreizējai situācijai, lai arī nav šī gada ieraksts. Daudziem tas licis pasmaidīt.

Tāpat vietnē “Twitter” par ierakstu izteikti tādi komentāri kā “Batka ir runājis” un “kartupelim bija taisnība”. “Šis, manuprāt, ir diezgan pagodinoši un reizē arī komiski. Lai cik liels kakucis viņš nebūtu, šis liek pasmaidīt,” komentē “Twitter” lietotājs eguceic. “Fīrers savā repertuārā. Tikai ne 20, bet gandrīz 2 000 profesionālu hokejistu,” komentē Gemz.

Lasiet arī: Grevcova sadraudzējusies ar skandalozo bijušo diplomātu Brēmani

Kā zināms, Latvijas hokeja izlase otrdien, 23. maijā, Rīgā pasaules čempionāta mačā pagarinājumā ar 4:3 (0:0, 2:1, 1:2, 1:0)  pieveica Šveici un iekļuva ceturtdaļfinālā. Rezultātā Latvijai ceturtdien, 25. maijā, būs jāspēlē pret Zviedriju.

youtube icon
Abonēt youtube