Publicitātes foto

Ziņu virsrakstus bieži vien pāršalc ziņa par to, ka Latvijā tiek filmēta kāda ārzemju mākslas filma vai seriāls, taču filma “Labais kaimiņš”, kas uz lielajiem

ekrāniem nonāca pērn, šķiet būs spējusi izvairīties no starmešu gaismām.

Sižeta centrā ir Lūks Kleintanks, kurš filmā atveido Dāvidu. Viņš ir žurnālists, kurš tikko pārcēlies uz dzīvi Latvijā, lai strādātu angļu valodā izdotā laikrakstā. Drīz vien viņš satiek savu angļu kaimiņu Robertu, ko atveido Džonatans Rīzs-Maijers, kuram

Dāvids lūgs palīdzību, bet viņš nespēj pat nojaust, ka aiz izpalīdzīgā smaida paslēpies maniaks, kurš sabojās viņa dzīvi.

Deividu un viņa dīvaino kaimiņu Robertu piemeklēs šausminoši notikumi, kad abi nejauši notriec meiteni. Deivids ļauj Robertam sevi pārliecināt pamest notikuma vietu un mirstošo meiteni, lai pasargātu karjeru. Kamēr Deividu arvien vairāk nomoka vainas sajūta, Roberts neizrādīs nožēlu par notikušo un kļūst valdonīgs. Kad Deivids satiek Vanesu, bojā gājušās māsu, Deivids padodas neapdomīgai kaislei, līdz saprot, ka Roberts darīs visu, lai abu draugu noslēpumu nevienam neatklātu..

Lasiet arī: Aiztur astoņdesmitgadīgus vīriešus par nepiedienīgām darbībām pret maziem bērniem

Trilleris “Labais kaimiņš” skatītājiem būs īpaši interesants ne vien ar vairākiem latviešu aktieriem epizodiskās lomās, bet arī ar Rīgas ainavu. No latviešu aktieriem filmā varēs pamanīt Kasparu Znotiņu, Ingu Alsiņu, Ievu Florenci-Vīksni, Daini Grūbi, Regīnu Razumu un citus.

Kanāls TV6 sestdien, 10. jūnijā, piedāvā skatītājiem šīs filmas pirmizrādi, jo tā ir īpaša ne vien ar to, ka uzņemta Latvijā, bet arī ar plašo latviešu aktieru plejādi, kas tajā filmējušies.

youtube icon
Abonēt youtube