Foto: Pexels

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 16. līdz 22. jūnijam sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Izdevīga sadarbība tiks piedāvāta saistībā ar kādu diezgan aizraujošu projektu. Nāksies rūpīgāk izvērtēt savas prioritātes. Attiecībās katram savas individuālās situācijas šķetinot, var palaist garām kādu abiem nozīmīgu notikumu.

Vērsis

Rūpīgāk plānojot savu laiku, pasargāsi sevi no nevajadzīgas nervu spriedzes. Tiks saņemts piedāvājums par papildu peļņas iespējām. Nešaubies ne mirkli, jo tiksi galā ar veicamo uzdevumu. Jāizvairās no neplānotu lietu iegādes.

Dvīņi

Izaicinājumiem piepildīts laiks būs tiem, kuri aktīvi darbojas savā uzņēmējdarbībā. Panākumi būs atkarīgi tikai un vienīgi no paša entuziasma un izdarītajām izvēlēm. Atsauksmes par tavu darbu būs noteicošais rādītājs par saņemto atalgojumu.

Vēzis

Zīmīgs pavērsies profesionālajā jomā ļaus gūt panākumus. Apzinoties savu vietu, statusu un pozīciju, tiksi pamanīts.  Izvairies no nesaskaņām ar darba kolēģiem. Padomā, kur tērē savu laiku.

Lauva

Plāni par kādu radošu projektu tiks realizēti vislabākajā veidā. Ņem vērā to, ka šonedēļ nāksies paļauties uz savām prasmēm un zināšanām. Nebūs viegli sastrādāties ar citiem līdzīgas profesijas veicējiem.

Jaunava

Entuziasma piepildīts darbosies savā sapņu profesijā. Pārsteidzošā veidā tiks atrisināta kāda situācija, kas iepriekš likās neiespējami. Prieku radīs saņemtā atzinība un labie vārdi no klientiem.

Svari

Labu peļņu nesoša būs uzsāktā sadarbība ar ārvalstīm. Lielākas naudas summas var tikt tērētas uz sadzīves iekārtam. Pilnveidot dzīves telpas būs šīs nedēļas prioritāte. Neskopojies attiecībā uz sevi.

Skorpions

Mainot ierasto darba vidi, var nākties paraudzīties tālāk un plašāk. Neizslēdz iespēju pastrādāt arī ārzemēs. Uzsākot jaunas studijas, tas būs ļoti vērtīgi pasperts solis tavā nākotnes profesijā. Īpaši ienesīgs laiks būs tiem, kuri darbojas finanšu jomā. Droši ieguldi savā nekustamajā īpašumā.

Strēlnieks

Korekcijas esošajā darba vietā nāks par labu tavai izaugsmei profesionālajā jomā. Ņem vērā, ka grūtības un pārbaudījumi būs vērtīga pieredze ceļā uz panākumiem. Tiks atrisināta sarežģītā situācija. Atļausies palutināt sevi ar jauniem pirkumiem savā aksesuāru klāstā.

Mežāzis

Daudz spēka nāksies veltīt saviem tiešajiem pienākumiem un darbiem, kas vēl nav pabeigti.  Labā slava ļaus iemantot plašāku klientu loku. Esi pateicīgs par to, ko esi jau sasniedzis. Pelņa nāks arī par papildus pienākušiem darbiem.

Ūdensvīrs

Ļausies vēl nezināmiem izaicinājumiem profesionālajā darbībā. Atceries, kas neriskē, tas nevinnē. Tiks saņemtas iespējas doties pieredzes apmaiņas braucienā uz ārvalstīm. Izmanto tās! Veiksies darījumos ar laika gaitā pārbaudītiem un uzticamiem partneriem.

Zivis

Būsi atvērts jaunai  sadarbībai, kas nākotnē būs tev ļoti nozīmīgs profesijas atzars. Būsi cienīts un patīkami novērtēts. Priecēs saņemtais atalgojums, jo tas ļaus piepildīt sapni par kādu skaistu ceļojumu. Attiecību drāmas līkloči risināsies gluži kā meksikāņu seriāls ar vairākām sižeta līnijām.

Lasiet arī: Petraviča joko, ka uz protestu pie pils dosies ar kamieli; zoodārzs nepaliek atbildi parādā

youtube icon
Abonēt youtube