Ramona Petraviča. Foto: Ekrānšāviņš

“Gatavoju kamieli izgājienam pie prezidenta pils! Rīgas domē iesniegsim izmaiņas, ka ieradīsies arī kamielis,” šādu video vēstījumu, stāvot Rīgas zoodārzā pie kamieļa aploka, vietnē “Twitter” publiskojusi politiķe Ramona Petraviča.

Rīgas zooloģiskais dārzs gan nepalika atbildi parādā, mudinot ziedot kamieļiem un komentējot, ka “ne šis, ne kāds no citiem Rīgas zoodārza kamieļiem neatradīsies pie Rīgas pils”.

Petravičas video izraisījis interneta lietotāju reakciju, kas komentējuši: “ja pie pils nebūs kamieļa, tad Ramona jāsūdz tiesā par viltusziņu izplatīšanu”, “labi, ka atgādinājāt, jānoziedo vēlreiz “Mozaīkai!” un “kad kamielim ir vairāk veselā saprāta nekā Saeimas deputātei….”. Vēl citi pie politiķes video ierakstījuši: “Ak dievs, Ramona….Jūs apzinaties – cik šis ir primitīvi?!”, “labāk būtu mēģinājusi iegādāties kaut kur prātiņu, jo izskatās, ka kamēr Laimes māte dalīja prātiņu, tu nebiji mājās” un “labi, ka viņa parādīja, kurš ir kamielis. CItādi sākumā sajaucu.”

Arī citi izteikuši nosodījumu un neizpratni par minēto video: “Kamielis tad būs vienīgā “persona” ar vismaz minimālo intelekta līmeni… Jūs esiet nožēlojami..”,”liekat mierā nabaga dzivnieku, diez vai viņš grib asociēties ar Jums” un “es pazīstu labu psihiatru – centīšos saorganizēt, lai pie pils ir neatliekamā psihiatriskā palīdzība…”.

Vēl kāda “Twitter” lietotāja ierakstījusi, ka viņai būtu liels kauns, ja Ramona būtu viņas māte, bet citi retoriski vaicā, vai pie pils gaidāma zvēriņu izstāde, un kā kamielis Petraviču plāno izvest no zoodārza.

“Pastāv cerība, ka kamielis, kameru priekšā, uzspļaus Šleseram, tāpēc, jā, vajag kamieli iesaistīt!” domā vēl kāds “Twitter” lietotājs. Bet vēl kāds cits piebilst, ka tā esot “apbrīnojuma vienkāršība! Uzvesties maigi izsakoties dumji un nemaz par to nekautrēties.” “Lūdzu nekavējoties uzrādīt Rīgais domei iesniegtās izmaiņas, citādi būšu spiests vērsties policijā par krāpniecību,” teikts vēl kādā komentārā, kamēr cits interneta lietotājs ierosina izlaist brīvībā kamieli, bet zoodārzā turēt “šleserveidīgos stabilizatorus”.

Jāpiebilst, ka 14. Saeimas deputāte un bijusī labklājības ministre Ramona Petraviča šogad “cepināta” arī tradicionālajā “Politiķu cepienā”, kur arī jokots par viņu un kamieļiem. Viens no jokiem sadusmojis politiķi.

Lasiet arī: Grāmatu zaglim Nacionālajai bibliotēkai jāatmaksā 16 840 eiro

Kā zināms, piektdien, 16.jūnijā, pie prezidenta pils tiek plānota protesta akcija, ko organizē Aināra Šlesera vadītā “Latvija pirmajā vietā” un Alekseja Rosļikova partija “Stabilitātei!”.

Saistītās tēmas: kamielisRamona Petraviča

youtube icon
Abonēt youtube