Foto: Pexels

Krievijas Federācijai visbīstamākie datumi šovasar ir no 9. līdz 24. augustam, taču līdz tam laikam Krievijas prezidenta Vladimira Putina, iespējams, vairs nebūs starp dzīvajiem, prognozē ukraiņu astrologs Vlads Ross, paredzot, ka agresorvalstī gaidāma ekonomiskā katastrofa.

Kā vēsta Glavred, pēc astrologa teiktā, augustā pēc tam, kad tiks pielietoti taktiskie kodolieroči vai citi “brīnumieroči”, kas tā arī nespēs trāpīt mērķī, putinisma ēra beigsies. “Augusts, īpaši no 9. līdz 24. datumam, būs ļoti draudīgs. Tobrīd visi sapratīs, ka Putins ir pilnībā un neatgriezeniski zaudējis karu. Iespējams, viņš vairs nebūs dzīvs uz to brīdi. Krievijai augusts būs postošs, pirmām kārtām ekonomikā: gaidāms rubļa krahs, ekonomikas sabrukums, un visi redzēs, ka “karalis ir kails”,” stāsta astrologs.

Pēc Rosa teiktā, šā gada vasara kopumā Krievijas okupantiem nebūs tas patīkamākais periods, kad viņi ne reizi vien nonāks negodā un cietīs ievērojamus zaudējumus. Jo īpaši augusts krieviem un Putinam nesīs ne vienu vien katastrofu.

Jūnija sākumā astrologs prognozēja, ka ap jūnija divdesmitajiem datumiem diktatora Vladimira Putina veselības stāvoklis varētu nopietni pasliktināties un tajā pašā laikā viņš sapratīs, ka zaudē karu. “Ļoti bīstams periods krieviem ir jūnija otrā un trešā dekāde, īpaši ap 20. datumu. Šajā laikā Putina horoskopā Marss un Mēness savienosies nāves un apvērsumu mājā. Tieši šajās dienās kļūs skaidrs, ka Putins zaudē karu, un viņam pašam šis būs neticami bīstams periods, kad sašūposies viņa veselība,” teic Vlads Ross.

Kā zināms, pagājušās nedēļas nogalē grupējuma  “Vagner” vadītājs Jevgēnijs Prigožins vēstījis, ka Krievijas karaspēks apšaudījis “vagneriešu” pozīcijas un sācis “taisnības gājienu” uz Maskavu. Tikai pēc sarunām ar Baltkrievijas prezidentu Aleksandru Lukašenko Prigožins  24.jūnijā apturēja sacelšanās mēģinājumu un lika saviem vīriem atgriezties lauka nomentēs. Šobrīd Prigožina atrašanās vieta nav zināma – pēdējo reizi viņš redzēts pirms došanās uz Baltkrieviju, Kremlim dodot viņam solījumu, ka Prigožins netikšot vajāts.

Neskatoties uz pierunāšanu un pat “steidzamiem lūgumiem” no militārā bloka vadības puses, Krievijas prezidents Vladimirs Putins nebija pieņēmis nevienu lēmumu situācijā ar grupējuma “Vagner” vadītāja Jevgeņija Prigožina organizētās sacelšanās mēģinājumu, vēsta “Telegram” kanāls “Generall SVR”.

Pēc ziņojuma noklausīšanās par Rostovas pie Donas nokļūšanu “Vagner” kontrolē Putins devies gulēt, ziņo minētais “Telegram” kanāls.

“Generall SVR” ir viens no noslēpumainākajiem “Telegram” kanāliem Krievijā, kas regulāri publicē informāciju par Putinu un viņam tuvāko cilvēku loku. Minētais kanāls arī izplatījis informāciju par Putina nedziedināmajām slimībām. Tiek uzskatīts, ka tas pieder bijušajam Ārējās izlūkošanas dienesta ģenerālim.

“Militārā bloka vadība ar Krievijas Federācijas Drošības padomes sekretāru Nikolaju Patruševu priekšgalā paudusi uzskatu, ka Prigožina sacelšanās ir stingri jāapspiež. Putinam tika doti vairāki varianti nemiernieku piespiedu neitralizēšanai, taču viņš atteicās pat apspriest šīs iespējas. Prezidents bija norobežojies no radušās krīzes risināšanas. Daļu rīkojumu prezidenta vārdā devis Nikolajs Patruševs, viņš arī kontrolējis un koordinējis drošības spēku un daļēji militārā bloka vadības darbību. Patruševs tai brīdī no vairākiem ietekmīgiem prezidentam tuvākajiem cilvēkiem saņēma piedāvājumu pārņemt pilnu kontroli pār valsts pārvaldi, taču Drošības padomes sekretārs no šī piedāvājuma atteicās,” ziņo “Generall SVR”.

“Militārā bloka vadība ar Nikolaju Patruševu priekšgalā vienbalsīgi atbalstīja iniciatīvu iznīcināt “Vagner”. Runa ir par visiem esošajiem un bijušajiem cīnītājiem. Ikvienam jānonāk vai nu kapā, vai cietumā. Tika nolemts vispirms risināt aktīvo pretošanos un varas sagrābšanas mēģinājumus, bet pēc tam divu mēnešu laikā atrisināt jautājumu ar pārējiem. Visi apžēlotie ieslodzītie atgriezīsies cietumā, lielākā daļa uz visiem laikiem,” raksta minētais “Telegram” kanāls.

Tikmēr kāds cits “Telegram” kanāls, atsaucoties uz saviem avotiem, raksta, ka pēc Prigožina sacelšanās mēģinājuma Krievijas Aizsardzības ministriju var skart kadru maiņa.

Pēc kanāla ziņotā, aizsardzības ministra Sergeja Šoigu tuvāko lokā valda panika, bet viņš pats ir izolēts. Lēmumi par kadru maiņu varētu tikt paziņoti pirmdien, 26.jūnijā. Tajā pašā laikā citi Krievijas mediji raksta, ka Aizsardzības ministrijas vadītāja amatā var tikt iecelts Krievijas ģenerālpulkvedis un Tulas apgabala gubernators Aleksejs Djumins. No 1999. līdz 2007. gadam viņš bija Putina miesassargs.

Lasiet arī: VIDEO | Simpsonos pareģota zemūdenes Titan traģēdija

Kā zināms, “Vagner” vadītājs Prigožins vairākkārt kritizējis Šoigu un apsūdzējis viņu par apzinātu munīcijas nedošanu “Vagner” algotņiem. Jūnija sākumā Prigožins ziņoja, ka Krievijas karaspēks apšaudījis vagneriešu grupu, kad tā atstāja Bahmutu, kā arī mīnēja viņu evakuācijas ceļus. Tāpat Prigožins pauda viedokli, ka karš Ukrainā ir vajadzīgs, lai Šoigu saņemtu maršala pakāpi. Viņš arī apsūdzējis Šoigu “krievu tautas genocīdā”.

youtube icon
Abonēt youtube