Foto: Joachim_Hofmann/Flickr

Tuvojoties Dziesmu un deju svētkiem, no pirmdienas, 26.jūnija, Rīgā stājas spēkā pirmie satiksmes ierobežojumi. Šīs nedēļas laikā pakāpeniski vairākās vietās pilsētā ieviesīs transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšanas aizliegumus.

Ierobežojumus ieviesīs uz Dziesmu un deju svētku laiku, lai nodrošinātu veiksmīgu svētku norisi, informē Rīgas dome.

No 26.jūnija plkst.20.00 līdz 10.jūlija plkst.24.00 transportlīdzekļu apstāšanos un stāvēšanu aizliegs Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra labās puses posmā no Kaļķu ielas līdz Krišjāņa Valdemāra ielai.

Tāpat no 26.jūnija plkst.20.00 līdz 10.jūlija plkst.23.59 transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšanas aizliegums būs spēkā Raiņa bulvāra kreisajā pusē pie ēkas Krišjāņa Valdemāra ielā 4 (līdz vēstniecības stāvvietām).

Savukārt no ceturtdienas, 29.jūnija plkst.20.00 līdz piektdienas, 30.jūnija plkst.21.00 transportlīdzekļu apstāšanos un stāvēšanu aizliegs Eksporta ielas posmā no Hanzas ielas līdz Katrīnas ielai.

Lasiet arī: Astrologs nosauc Krievijai bīstamākos datumus šovasar

Kā zināms, XXVII Vispārējie latviešu Dziesmu un XVII Deju svētki Rīgu pieskandinās no 2023.gada 30.jūnija līdz 9.jūlijam, to galvenais akcents būs Dziesmusvētku tradīcijas 150 gadu jubileja.

youtube icon
Abonēt youtube