Dmitrijs Medvedevs. Foto: FUNDACION AMIGOS DE RUSIA/Flickr

Pašreizējais Krievijas diktators Vladimirs Putins ir bijis iemīlējies lielā skaitā vīriešu, apgalvo bijušais PSRS Valsts drošības komitejas darbinieks Sergejs Žirnovs.

Pēc viņa teiktā, Putina izredzētie bija eksprezidents Dmitrijs Medvedevs, kurš tagad ieņem Krievijas Federācijas Drošības padomes priekšsēdētāja vietnieka amatu un Krievijas čellists Sergejs Roldugins, vēsta Unian.

“… viņam ir citi cilvēki, zēni, kuros viņš iemīlas, Dima Medvedevs un citi, Roldugins … viņam tādu ir daudz …”, – norāda bijušais spiegs.

Uz žurnālista jautājumu, vai krievu līderis ir gejs, bijušais spiegs atbildējis: “Protams, vai jūs šaubījāties…?” Pēc Žirnova teiktā, Medvedevs arī ir gejs.

“Putins 90. gadā, kad atgriezās no Drēzdenes, kļuva Ļeņingradas universitātē [tagadējā Sanktpēterburgas Valsts universitātē] par kaut kādu rektora palīgu starptautisko attiecību jautājumos, kas nozīmē, ka viņš iestājās aktīvajā. Valsts Drošības komitejas rezervē, rupji sakot, bija atbildīgs par skolotāju un studentu vervēšanu…”, piebilst eksperts. Žirnovs uzsver, ka “Medvedevs tolaik bija jauns docents, kurš tikko bija aizstāvējis doktora disertāciju. Putins viņu savervēja par VDK aģentu. Un viņiem bija tikšanās.”

Jāpiebilst, ka arī operdziedātāja un bijusī Krievijas Federācijas Valsts domes deputāte Marija Maksakova iepriekš sacījusi, ka Vladimiram Putinam pat jaunībā bija īpašas simpātijas pret vīriešiem. Pēc viņas teiktā, Sergejs Roldugins ir viens no iespējamajiem diktatora mīļākajiem.

Lasiet arī: VIDEO | Simpsonos pareģota zemūdenes Titan traģēdija

Iepriekš cits bijušais Krievijas Valsts domes deputāts Iļja Ponomarjovs pauda viedokli, ka Putins ir vismaz biseksuāls. Pēc viņa teiktā, daudziem bijušas aizdomas, ka krievu līderim bijušas seksuālas attiecības ar Dmitriju Medvedevu.

youtube icon
Abonēt youtube