Semjons Sļepakovs. Foto izgūts no Instagram @slepakovsemyon

Jau nākamnedēļ – 6.jūlijā Dzintaru koncertzālē uzstāsies Semjons Sļepakovs – mākslinieks, kuru mīl par viņa aso humoru un tikai viņam raksturīgo stilu. Unikālā izpildījuma maniere padara viņa ironiski sarkastiskās dziesmas par hitiem ar miljoniem skatījumu internetā.

Agrāk būdams slavenās Pjatigorskas KVN komandas kapteinis, šodien viņš ir producents, šovu vadītājs, komiķis un savu dziesmu izpildītājs, kā arī dzejnieks un scenārists.

Koncertā Semjons Sļepakovs izpildīs gan labi pazīstamos, skatītāju iemīļotos hitus, gan jaunus un šobrīd aktuālus skaņdarbus. “Esiet gatavi no sirds izsmieties, jo mākslinieka uzstāšanās – tā vienmēr ir lieliska atmosfēra un neaizmirstamas emocijas!” informē koncerta rīkotāji.

“Pasaulē viss sūdīgi, kāda jēga naudu krāt? Mūsu jaunā tikšanās var arī nepienākt! Tāpēc nežēlojiet eiro biļetei, kaut ko pārdodiet, ja naudas nav, vai arī aiizņemieties, ja nu citādi nevar. Varbūt nemaz nebūs jāatdod!” tā amizantā video ierakstā mūziķis aicina Latvijas skatītājus apmeklēt viņa koncertu Jūrmalā.

Semjons Sļepakovs savulaik pārpildītā zālē dziedājis arī Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam, turklāt dziesmas ar drosmīgiem vārdiem – par to, ka valstī viss ir, bet tautai nav ko ēst un tā dzīvo sūdos, savukārt ierēdņi zog un no Putina baidās.

Vienā no dziesmām Sļepakovs uzsver, ka valstī ir viss – nafta, gāze, ogles, niķelis, zelts, dārgakmeņi, dārzeņi, gaļa un piena produkti, bet tautai nav ko ēst un tā dzīvo sūdos. “Kā gan tā – valstī ir viss, bet tautai nav ko ēst! Kā gan tā – ir valstī viss, bet tauta dzīvo sūdos! (..) Visa tauta dzīvo sūdos, bet sūdi dzīvo pārpilnībā!” skan dziesmā.

Tāpat viņš Putinam dziedājis dziesmu par Krievijas ierēdņiem, kuriem garām plūst naudas straume un kuri atļaujas ik pa laikam tajā iegrābties, un kuru vienīgās rūpes ir izpārdot dzimteni. “Veselam gadsimtam nodrošināti bērni, iekārtoti visi radi, taču ir viens cilvēks uz pasaules, kurš mani biedē,” dzied Sļepakovs, turpinot, ka šis cilvēks ierēņus izsauc uz savu drūmo pili, kad valstij draud krahs. “Putins briesmīgs, ļoti briesmīgs – es no viņa baidos! Esmu gandrīz pieradis, taču katru reizi piečurāju bikses,” dziesmā dzied Sļepakovs.

Lasiet arī: «Putins mīlēja vīriešus!» – bijušais spiegs nosauc krievu diktatora mīļāko vārdus

youtube icon
Abonēt youtube