Foto: Pexels

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 7. līdz 13. jūlijam sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Tiks atrisinātas domstarpības ar augstākstāvošajiem. Samilzusī situācija darba vietā ir jāuzskata kā pārbaudījums turpmākai izaugsmei. Brīvo profesiju pārstāvjiem ir gaidāmi jauni projekti. Vērtīgs ieguldījums būs nekustamajā īpašumā un sadzīvē kopumā.

Vērsis

Būsi uzmanības centrā, pateicoties kādam labi paveiktam darbam. Veiksmīgs laiks profesionālajā jomā ļaus paspīdēt augstākās karjeras virsotnēs. Attiecībās neļaujies emocionālām provokācijām, kas nāk no partnera puses.

Dvīņi

Peļņa šonedēļ būs atkarīga no paša ieguldījumiem gan materiālajā plānā, gan arī veltītajā laikā. Nav vēlams iegādāties sadzīves tehniku un komunikācijas ierīces. Iepazīšanās kāda pasākuma laikā var pārtapt romantiski skaistā draudzībā.

Vēzis

Pārmaiņas darba vidē, tavā kabinetā nāks par labu tavai izaugsmei profesionālajā jomā nākotnē. Izvairies tērēt lielākas naudas summas dāvanām. Sarīko sev jubilejas ballīti! Attiecībās rēķinies ar to, ka jums var būt dažāda vērtību sistēma un izpratne par nepieciešamajiem pirkumiem.

Lauva

Priekšplānā izvirzīsies attiecības ar darba kolēģiem. Netērē enerģiju veltīgi un izvairies no savas taisnības pierādīšanas. Labas peļņas iespējas tiks saskatītas ārzemēs. Lielāki izdevumi var gadīties saistībā ar vajadzībām bērniem. Priecēs ieguldījums aksesuāros.

Jaunava

Enerģijas pilns un ar milzīgu vēlmi darboties savā izvēlētajā profesijā, spēsi sasniegt vērā ņemamus rezultātus. Lielāks atalgojums ļaus sajusties pamanītam un attiecīgi novērtētam. Atļaujies palutināt sevi ar skaistumkopšanas procedūrām, masāžām un arī vērtīgiem pirkumiem savas pašsajūtas uzlabošanai.

Svari

Sadarbība ar potenciālo darījumu partneri būs veiksmīga. Daudz nesvārsties, citādi palaidīsi garām savu unikālo iespēju. Nav vēlams veikt lielākas investīcijas ārzemju darījumos un ceļojumos uz tālākām zemēm.

Skorpions

Asākas diskusijas darba kolektīva  vidū var pārvērsties spontānu lēmumu un izvēļu izdarīšanā. Jaunu darbu uzsākot, nāksies būt daudz elastīgākam savā nostājā. Manāmu robu tavā konta saturā iecirtīs lielāku tēriņu apjoms, kas būs saistīts ar atvaļinājuma braucienu uz ārvalstīm.

Strēlnieks

Tavas daudzpusīgās zināšanas, neatlaidība, pacietība un pats galvenais – optimisms, ļaus sasniegt vēl nebijušas virsotnes tavā profesionālajā darbībā. Laid gar ausīm jaunus vilinošos piedāvājumus. Pietaupi naudu attiecībā uz izklaidēm.

Mežāzis

Pavisam nopietni tiks apsvērta doma par papildus izglītības iegūšanu, kas būs spēcīgs pavediens profesijas pilnveidošanā.  Peļņa priecēs tevi šonedēļ tik ļoti, ka spēsi atļauties ko sen kārotu un veikalā noskatītu.  Izvērtē rūpīgi pirkumus, kas saistīti ar bērnu kaprīzēm, ne vajadzībām.

Ūdensvīrs

Būsi atvērts jaunai sadarbībai, kas dos tev lielāku brīvības devu un ceļošanas iespējas. Apgūstot jaunas prasmes, būsi ieguvējs. Jo vairāk to tev būs, jo mazāka konkurence tevi skars. Peļņa šonedēļ var būt krietni vien lielāka nekā iepriekš. Tavs profesionālais veikums tiks pamanīts un novērtēts materiālā vērtībā.

Zivis

Pieprasījums pēc tava profesionālā veikuma radīs prāta spriedzi. Naudas pieplūdums tavā naudas maciņā ļaus ceļot un baudīt dzīvi. Kāds labs cilvēks palīdzēs sakārtot nepieciešamās formalitātes, kuras pašam nav pa spēkam, tādējādi ietaupīsi finansiālos resursus.

Lasiet arī: Maira Brieža tēlu savulaik spodrinājuši reklāmas profesionāļi

youtube icon
Abonēt youtube