Foto: Pexels

Dziesmu un Deju svētku nedēļā laikapstākļi bija mainīgi – brīžiem lija stiprāk un pūta brāzmains vējš, bet citā mirklī jau spīdēja saule un laiks kļuva patīkami mierīgs. Arī šonedēļ palaikam līs, tomēr laiks saglabāsies silts, gaisa temperatūrai dienās daudzviet paaugstinoties līdz +20…+25 grādiem.

Otrdien, 11.jūlijā, mākoņu daudzums debesīs būs mainīgs un būtiski nokrišņi nav gaidāmi. Pūtīs lēns vējš. Dienā gaiss iesils līdz +19…+23 grādiem, informē Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Nedēļas vidū saule mīsies ar mākoņiem un palaikam līs. Pietuvojoties vakara stundām, trešdien Latviju, sākot no rietumiem, sasniegs nokrišņu zonu, kas ceturtdien gan nakts, gan dienas stundās daudzviet nesīs lietu. Abās dienās iespējams arī pērkona negaiss. Pūtīs lēns līdz mērens vējš – trešdien tas būs lēns, bet ceturtdien priekšpusdienā tas pakāpeniski iegriezīsies no rietumiem un pastiprināsies. Gaisa temperatūra saglabāsies līdzīga, termometra stabiņam naktīs nenoslīdot zem +10…+15 grādu atzīmes, bet dienās vietām pakāpjoties līdz +25 grādu atzīmei.

Lasiet arī: Maira Brieža tēlu savulaik spodrinājuši reklāmas profesionāļi

Nedēļas izskaņā būtiskas izmaiņas laikapstākļos nav gaidāmas – uzlīs vien vietām, tikai piektdien neliels lietus gaidāms valsts lielākajā daļā, bet laiks saglabāsies silts, brīvdienās termometra stabiņš dažviet sasniegs +27 grādu atzīmi.

youtube icon
Abonēt youtube