Foto: Jeroen Akkermans/Flickr

Pavisam drīz ukraiņi sāks atgūt okupētās teritorijas, padzīt iebrucējus no apdzīvotajām vietām, taču runāt par pilnīgu karadarbības pārtraukšanu vēl ir pāragri. Šogad pilna mēroga karš Ukrainā nebeigsies, norāda ukraiņu astroloģe un tarologe Jana Timoščuka.

“Tagad situāciju valstī var pielīdzināt ievainotajam. Viņš gaida operāciju, bet kopumā viņa stāvoklis ir stabils. Kārtis rāda ka aktīvā karadarbība var ievilkties gadiem ilgi. Lūzuma punkts var notikt, kā minimums, pēc gada. Taču ne vienmēr karadarbība būs aktīvajā fāzē,” intervijā Unian norāda taroloģe.

Tajā pašā laikā viņa ir pārliecināta, ka patiesībā tikai ap 2030. gadu ukraiņi gūs pilnīgu skaidrību par notiekošo. Līdz tam gaidāma neskaidrība.

Turklāt astroloģe brīdina, ka drīzumā ies ļoti “karsti” tajās teritorijās, kur notiek aktīva karadarbība, mudinot cilvēkus doties prom no tām. Galvenokārt, tas attiecas uz Ukrainas rietumiem. “Jūlijā pilsētas “degs” Marsa – kara dieva – enerģijas dēļ. Aktīva rīcība būs okupētajās teritorijās, un agresors var ieņemt arī citas apdzīvotas vietas,” brīdina astroloģe.

Pēc viņas teiktā, kārtis rāda, ka “Krievija Ukrainu mierā vēl neliks. Tā biedēs ar kodolkaru, šantāžu. Apdraudēta kritiskā infrastruktūra.” Gaidāmi arī elektrības pārrāvumi, ierobežota pieeja komunālajiem pakalpojumiem. Iespējamas arī ar pārtikas pieejamību saistītas briesmas – var sākties bads, jo daudzās jomās ir problēmas ar pārtiku. “Turklāt agresors gatavo ar ūdeni saistītu katastrofu. Kārts “Tornis” parāda mājokļu iznīcināšanu un zaudēšanu,” skaidro taroloģe.

“Iebrucēji atkāpsies no mūsu teritorijām, bet atstās aiz sevis ļoti nepatīkamu “pārsteigumu”, piemēram, lamatas vai mīnas. Tas būs briesmīgs periods, kura laikā iespējamas katastrofas. Krievi neplāno padoties. Viņiem ir dota pavēle iet līdz galam,” norāda astroloģe un taroloģe.

“Tomēr mūs sargā auglības dieviete un Venera, kas dod mums to, ko mēs vēlamies. Tas ir, mūsu lauksaimniecība strādās. Saņemsim arī finansiālu palīdzību un ieročus,” teic Timoščuka.

Runājot par situāciju Krievijā, astroloģe norāda: “Es redzu, ka trīs mēnešus Krievijā būs sarežģīta situācija. Var būt kataklizmas, katastrofas, jaunas epidēmijas un tā tālāk, taču nevajadzētu gaidīt apvērsumu. Šis ir ļoti garš transformācijas ceļojums. Krievija var arī zaudēt zemi. Turklāt Krievijai tiks ieviesti totāli ierobežojumi. Cilvēki tiks iedzīti bailēs un atkarībā.”

Lasiet arī: VIDEO | «Tik labi dzīvē neesmu ēdis!» – VAD karavīrus sajūsmina maltītes Ādažu bāzē

Vaicāta, kad nomirs Krievijas prezidents Vladimirs Putins, astroloģe atbild: “Ir tikai divi scenāriji. Ja viņš mirst dabiskā nāvē, tas notiks sešu gadu laikā. Ja viņa veselība “sāks klibot”, tad 13 mēnešu laikā. Ir daudz cilvēku, kas vēlas Putinu nogalināt, taču viņam ir liela aizsardzība. Tāpēc pagaidām tas vēl nav iespējams.”

Saistītās tēmas: astroloģijaJana Timoščukakarš Ukrainā

youtube icon
Abonēt youtube