Foto: Pexels

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 14. līdz 20. jūlijam sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Nāksies izvērtēt plānotos pirkumus atbilstoši prioritātēm. Papildus tēriņi var rasties atvaļinājuma brauciena laikā. Pievērs uzmanību izdotajai naudai un pirkuma kvītīm tirdzniecības vietās. Patīkamu pārsteigumu sagādās cilvēks, kas reiz ir bijis tev ļoti nozīmīgs.

Vērsis

Piedāvājums, kas saistīts ar darbošanos ārzemju tirgū, mudinās ļauties vēl nebijušām darbībām no savas puses. Neizpaud citiem to, ko vēlies paveikt tuvākajā laikā. Prāvākas naudas summas var tikt tērētas saistībā ar svētkiem un saviesīgiem ģimenes pasākumiem.

Dvīņi

Sīkas, taču jūtamas nianses ikdienas pienākumos sarežģīs tava darba procesu. Darbojoties klientu apkalpošanas jomā, kāds var paust savu neapmierinātību. Augstā pienākumu un atbildības sajūta vairos tavu peļņu. Resursu ieguldīšana jaunā automašīnā var radīt vilšanos.

Vēzis

Izvairies no spraigām diskusijām ar saviem komandas biedriem. Tevis paustā iniciatīva būs rādītājs tam, kā virzīsies tava uzņēmējdarbība. Vērīgāk ieskaties dokumentos, ko paraksti, jaunu sadarbību uzsākot. Mīļotā cilvēka vēlmes radīs neplānotus izdevumus.

Lauva

Radikālas korekcijas ieviešot esošajā darbības jomā, tu gūsi ļoti labus rezultātus diezgan ātri. Viens no taviem talantiem var kļūt arī par profesiju. Veiksies darījumos, kas saistīti ar savu vairs nevajadzīgo lietu pārdošanu, tādējādi dodot iespēju tām turpināt savas funkcijas.

Jaunava

Ļaujoties riskantām darbībām, kas reizē būs izaicinājums, pacelsies jaunā kvalitatīvā līmenī. Nelielu vilšanos devu var radīt kāds no darbiniekiem.  Ideja par finanšu ieguldīšanu nekustamajā īpašumā būs veiksmīga un nākotnē pat labu peļņu nesoša.

Svari

Brīnišķīgs laiks tavā profesionālajā darbībā ļaus noticēt tam, ka viss iecerētais rit gluži kā pēc plāna. Iepriecinošas ziņas tiks sagaidītas no plānotās sadarbības ar darījumu partneri no ārzemēm. Lielāka peļņa būs gūstama, ja pieņemsi piedāvājumu par dalību kādā radošā projektā.

Skorpions

Nesen radušos ideju realizēšana, kas saistīta ar tavu profesionālo darbību, prasīs diezgan daudz spēka, laika, enerģijas un arī materiālo resursu kopumā.  Ieteicams izvairīties no liekiem izdevumiem, kas saistīti ar apģērbu un aksesuāriem, jo vari pilnīgi nemanāmi ieslīgt iepirkšanās atvarā.

Strēlnieks

Darbošanās savas uzņēmējdarbības attīstībā raisīs daudz prieka, gandarījumu un arī popularitāti pat ārvalstīs. Lielāks finansiālais tēriņš ceļojuma iegādei būs tev izdevīgs. Aizdomāsies par to, kur tu tērē savu laiku un enerģiju gan garīgajā plānā, gan materiālajā.

Mežāzis

Labākas  kļūs attiecības ar darba kolēģiem un darbiniekiem, ja esi uzņēmējs. Jaunais projekts radīs papildu pienākumus, taču tai pat laikā dos iespējas izpaust savas prasmes augstākajā līmenī. Attiecībās atbrīvo prātu no liekām domām un neko negaidi no otra.

Ūdensvīrs

Vairāk uzmanības tiks pievērsts tam, kādā līmenī ir tava darba komanda.  Izvērtējot visas nianses, nāksies pieņemt nozīmīgu lēmumu. Attiecībās pilnīgi negaidīti uzplaiksnīs jautājums par to, “kas mēs viens otram esam”, īpaši tiem, kuri ir brīvāku attiecību modulī.

Zivis

Saņemsies drosmi uzsākt uzņēmējdarbību jaunā nozarē. Atsakoties no pienākumiem, kas nerada prieku, tu uzlabosi savu veselību.  Labi atalgotss darbs mudinās ieguldīt finanses savas personības pilnveidošanā. Romantika šonedēļ būs klātesoša tiem, kuri nesen ir satikušies un iemīlējušies.

Lasiet arī: VIDEO | Kārtējo reizi saspridzināts Krimas tilts

youtube icon
Abonēt youtube