Publicitātes foto

Šajā nedēļas nogalē – sestdien, 22.jūlijā, –  Liepājas stadionā “Daugava” grupa “Prāta Vētra” noslēgs divu gadu koncerttūri “Gads bez kalendāra”.

“Vakar skatījos, kā Liepājas stadionā “Daugava” sāk celt sestdienas koncerta skatuvi un atcerējos kā pirms 30 gadiem turpat netālu “Pūt vējiņos” mēs kā jaunā grupa saņēmām pirmo lielo balvu par uzvaru festivālā “Liepājas Dzintars”. Pēc tam laimīgi braukājām apkārt pa vēju pilsētu siltajā vasaras naktī, meklējot piedzīvojumus. Brīnišķīgi, ka atkal varēsim iepriecināt liepājniekus un pilsētas viesus ar savām dziesmām. Tā ir milzu izredzētība atkal un atkal atgriezties uz skatuves un būt kopā ar klausītājiem. Domāju, ka būs interesanti arī tiem, kuri jau bijuši uz “Gads bez kalendāra” koncertiem pagājušajā vasarā. Esam nedaudz pamainījuši dziesmu secību, dažas dziesmas pirmo reizi skanēs dzīvajā izpildījumā un runā, ka būšot arī kāds pārsteigums!” komentē grupas solists Renārs Kaupers.

“Prāta Vētra” aicina internetā iegādātās koncertu biļetes nedrukāt, bet saglabāt tās savā viedierīcē un pie ieejas uzrādīt digitāli. Pasākumā būs pieejamas arī depozīta dzērienu glāzes un atkritumu šķirošanas punkti.

Koncerta biļetes pieejamas biļešu tirdzniecības vietnē eKase.lv, TC “Spice” informācijas centrā Rīgā un koncertzālē “Lielais Dzintars” Liepājā. Biļešu cena no 48 eiro. Koncerta dienā Liepājas stadiona “Daugava” kasē pie 1. ieejas vārtiem stāvvietu biļešu cena būs 50 eiro. Kase darbu uzsāks plkst.16.00. Atlikušo biļešu skaits ir ierobežots. Bērniem līdz 6 gadu vecumam (ieskaitot) ieeja koncertā vecāku pavadībā bez maksas (neaizņemot atsevišķu sēdvietu). Sākot no 7 gadu vecuma nepieciešama biļete. Ieejas biļetes var uzrādīt gan mobilajās ierīcēs, gan drukātas. Atkārtotai ieejai koncerta teritorijā biļete nav derīga. Koncerta teritorijā būs iespējams norēķināties ar skaidru naudu, bet atsevišķās tirdzniecības vietās arī ar maksājumu kartēm.

Ieeja koncerta teritorijā no plkst.18.00. Koncerta sākums plkst.20.00. Koncerta īpašais viesis – pop un hip-hop māksliniece Būū.

Ieeja koncerta teritorijā būs pa 1.un 6. vārtiem. 1. vārti atrodas pie stadiona galvenās ieejas nākot pa gājēju celiņiem no Peldu ielas vai Rožu ielas. Savukārt 6. vārti ir jūras pusē nākot no Peldu ielas. Ukraiņu viesi aicināti izmantot ar Ukrainas karodziņiem marķētās skrejas. Izeja pēc koncerta pa 1., 3. (pa kreisi no skatuves) un 6.vārtiem. “Balcia VIP Lounge” biļešu īpašniekiem ieeja pa VIP ieeju – 6. vārtiem, saņemot “Balcia VIP Lounge” aproci. “Balcia VIP Lounge” biļešu īpašnieki ieejai var izmantot arī 1. vārtus, “Balcia VIP Lounge” aproci saņemot pie apsardzes tribīnēs pie “Balcia VIP Lounge” zonas. Ratiņkrēsliem paredzētās vietas atrodas pie H tribīnes skatuves kreisajā pusē. Ieeja pa 1. vārtiem.

Skatuves priekšā atrodas fanu zona. Tā ir sadalīta A pusē (skatuves kreisajā pusē) un B pusē (skatuves labajā pusē). Abas zonas ir identiskas. Norādes atrodamas pie skatuves un uz ekrāniem. Aicinājums uz fanu zonu doties laikus – sākoties koncertam, tās var būt grūti sasniedzamas.

Fanu zonā aizliegts ienest alkoholiskos dzērienus un ēdienu.

Sadarbībā ar AS “Pasažieru vilciens” koncerta dienā kursēs vilciens Rīga – Liepāja – Rīga. 22.jūlijā plkst.13.49 aties vilciens no Rīgas, ar sekojošām pieturām: Torņakalns plkst.13.54 – Olaine plkst.14.08 – Cena plkst.14.17 – Cukurfabrika plkst.14.21 – Jelgava plkst.14.25 – Glūda plkst.14.43 – Dobele plkst.14.54 – Biksti plkst.15.14 – Brocēni plkst.15.35 – Saldus plkst.15.45 – Skrunda plkst.16.10 – Kalvene plkst.16.31- Ilmāja plkst.16.39 – Tore plkst.16.54 – Liepāja plkst.17.07.

Pēc koncerta, 23.jūlijā plkst.1.15 vilciens aties no Liepājas, ar sekojošām pieturām:

Tore plkst.1.29 – Ilmāja plkst.1.43 – Kalvene plkst.1.51 – Skrunda plkst.2.09 – Saldus plkst.2.34 – Brocēni plkst.2.41 – Biksti plkst.3.01 – Dobele plkst.3.24 – Glūda plkst.3.36 – Jelgava plkst.3.50 – Cukurfabrika plkst.3.57 – Cena plkst.4.02 – Olaine plkst.4.09 – Torņakalns plkst.4.24 – Rīga plkst.4.28.

Plānots, ka papildu reisi būs arī starppilsētu autobusu kustības sarakstos.

Velosipēdus un citus braucamrīkus (skrituļdēļus, personiskos elektriskos skūterus un ķiveres) varēs novietot īpaši veidotā “Balcia City Combo” stāvvietā pie stadiona 1. vārtiem, nākot no Peldu ielas.

Koncerta apmeklētājiem jāņem vērā, ka personīgo automašīnu novietošana stadiona tuvumā būs apgrūtināta. Stundu pēc koncerta beigām satiksme stadiona tuvumā var būt ierobežota vai slēgta, lai koncerta apmeklētāji, kas dodas ar kājām, varētu droši izkļūt no koncerta teritorijas.

Lai netraucētu operatīvā transporta kustību Liepājā, lūdz nenovietot automašīnas pretī iebrauktuvēm dzīvojamo māju pagalmos un teritorijās.

Nedrīkst ienest: lietussargus, “selfijstikus”, foto un video aparatūras statīvus, saliekamos krēslus, ēdienu un dzērienus, profesionālu foto, video un audio aparatūru (izņemot ar pasākuma organizatora īpašu atļauju), šaujamieročus, asus priekšmetus, pirotehniku, lāzerpildspalvas, bīstamas vielas un priekšmetus, ķiveres, skeitborda dēļus un citus aktīvā sporta piederumus, liela izmēra mugursomas, dzīvniekus.

Ar bērnu ratiņiem ieeja koncerta teritorijā ir atļauta. Drošības apsvērumu dēļ aizliegts koncerta laikā ar bērnu ratiņiem atrasties pūlī un/vai skatuves priekšā. Atļauts ienest zīdaiņiem paredzēto pārtiku oriģinālā iepakojumā un dzērienu bērnu pudelītē (izņemot karstu ūdeni).

Pirmie 5 000 koncerta apmeklētāji saņems īpašas suvenīra dzērienu glāzes, no kurām baudīt atspirdzinošus dzērienus un pēc koncerta glāzi saglabāt kā piemiņu no kopīgi pavadītā vakara Liepājā.

Ar savu ierašanos uz pasākumu apmeklētājs piekrīt, ka var tikt filmēts un fotografēts. Uzņemtais materiāls var tikt translēts, reproducēts un izplatīts bez ierobežojuma.

Lasiet arī: Fiļa bijušās sievas vecākus pārsteidz znota alkatība

Smēķēt pasākuma teritorijā aizliegts, izņemot īpaši norādītā vietā ārpus skatītāju zonas. Aizliegums smēķēt attiecas uz visa veida cigaretēm, t.sk. e-cigaretēm, vape, iqos, salt u.tml.

Saistītās tēmas: koncertsLiepājaPrāta Vētra

youtube icon
Abonēt youtube