Foto: Pexels

Pagājušajā nedēļas nogalē, 15. jūlijā, pēc pulksten 23.30 Rīgas pašvaldības policijas Drošības uz ūdens pārvaldes glābēji saņēma informāciju, ka Andrejostā ūdenī nokļuvis vīrietis. Likumsargi nekavējoties ar laivu devās uz notikuma vietu, kur zem betona konstrukcijas ūdenī pamanīja vīrieti, kurš bija pie samaņas.

Policisti vīrietim lūdza nepeldēt pie laivas, bet gan palikt uz vietas un, kad laiva bija pietuvojusies, viens no glābējiem atpūtniekam ūdenī pameta glābšanas pakavu, pie kura vīrietis pieķērās, informē Rīgas pašvaldības policija.

Pēcāk kārtības sargiem izdevās veiksmīgi atpūtnieku ievilkt laivā un nogādāt krastā, kur tālāk persona tika nodota Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekiem. Pēc veselības stāvokļa pārbaudes mediķi konstatēja, ka vīrieša hospitalizācija nav nepieciešama.

Pašvaldības policija atgādina, ka atrašanās pie ūdenstilpēm alkohola reibumā tumšajā diennakts laikā būtiski palielina noslīkšanas un traumu riskus, jo tajā brīdī cilvēkam tiek traucēta apziņa un orientēšanās spējas, kā arī viņš var nebūt redzams apkārtējiem.

Lasiet arī: Astroloģe: Tuvākajās 40 dienās neiztikt bez drāmām, īpaši no dāmu puses!

Saistītās tēmas: AndrejostaRīgas pašvaldības policija

youtube icon
Abonēt youtube