Raimonds Vējonis un Andrejs Elksniņš. Kolāža/Foto: Ernests Dinka, Saeimas Kanceleja, un Ieva Ābele, Saeima

Sestdien, 29.jūlijā, Daugavpilī viesosies Latvijas Basketbola savienības (LBS) pārstāvji, lai tiktos ar Daugavpils valstspilsētas pašvaldības vadību un jaunajiem sportistiem. Savukārt sporta un jaunatnes festivāla “Artišoks” ietvaros, sadraudzības 3×3 basketbola spēlē LBS komanda Raimonda Vējoņa vadībā mērosies spēkiem un veiklībā ar Daugavpils valstspilsētas pašvaldības komandu ar Andreju Eksniņu priekšgalā.

Jau vairāku gadu garumā Latvijas Basketbola savienība sadarbojas ar Daugavpils valstspilsētas pašvaldību, pilsētā organizējot Latvijas un starptautiska mēroga sacensības un sporta pasākumus. Lai stiprinātu līdzšinējo sadarbību un nospraustu jaunus mērķus, 29.jūlijā LBS pārstāvji dosies vizītē uz Daugavpili, informē Daugavpils pašvaldība.

Plkst.15.00 Daugavpils Kultūras pilī notiks Latvijas Basketbola savienības un Daugavpils valstspilsētas pašvaldības pārstāvju tikšanās ar sportistiem un medijiem.

Uz šo tikšanos īpaši aicinām tos bērnus, kuri vēl nav izlēmuši, kuram sporta veidam pievērsties, un viņu vecākus. Tikšanās laikā ikvienam būs iespēja uzzināt vairāk par basketbola aktualitātēm, sporta izglītību Daugavpilī, kā arī atbalsta iespējām labākajiem sportistiem.

Lasiet arī; VIDEO | Samanta Tīna nogriež matus un publisko dziesmu par liktenīgo sievieti

Savukārt plkst.19.00 Lielā Stropu ezera pludmalē sporta un jaunatnes festivāla “Artišoks” ietvaros notiks sadraudzības spēle 3×3 basketbolā. Festivāla apmeklētāji varēs vērot dinamisku un aizraujošu basketbola spēli, kurā par uzvaru sacentīsies Daugavpils valstspilsētas pašvaldības komanda, kuras sastāvā būs pašvaldības priekšsēdētājs Andrejs Elksniņs, deputāti Mihails Lavrenovs un Pēteris Dzalbe, kā arī pašvaldības deputāts un LBS padomes loceklis Igors Aleksejevs. Savukārt viņiem pretī stāsies Latvijas basketbola savienības prezidents un bijušais Latvijas prezidents Raimonds Vējonis, Latvijas Basketbola savienības ģenerālsekretārs Kaspars Cipruss, Latvijas Basketbola līgas direktors Kristaps Janičenoks un “VEF Rīga” valdes priekšsēdētājs Gatis Jahovičs.

 

youtube icon
Abonēt youtube