Foto: Pexels

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 28. jūlija līdz 3. augustam sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Ir gaidāmas izaugsmes iespējas, pateicoties kādam veiksmīgam darījumam. Sapnis par savas individuālās darbības uzsākšanu pārtaps par īstenību. Realizējot kādu iepriekš dzimušu ideju, tiksi pie labāka atalgojuma! Attiecībās, nestiedzies pāriet jaunā attiecību fāzē. Visam savas laiks!

Vērsis

Enerģijas pieplūdums būs tik jaudīgs, lai pieķertos klāt darbiem, kas klusi snauda nolikti maliņā. Spīts un neatlaidība virzīs plānotos darbus lieliem soļiem uz priekšu. Tiks saņemts pārsteidzošs piedāvājums! Pateicoties tavai profesionalitātei, uzlabosies tavs materiālais stāvoklis.

Dvīņi

Pieņemot lēmumu par mācību uzsākšanu, būsi ieguvējs. Neraizējies par sīkumiem, jo situācija, kas nomāca tavu prātu, vairs nebūs aktuāla. Noslēdzies labs darījums, vairos ienākumus arī tuvākajā nākotnē. Dodieties kopīgā brīvdienu braucienā kopā ar mīļoto cilvēku.

Vēzis

Padalīšanās savā daudzu gadu profesionālajā pieredzē ar saviem sociālo tīklu sekotājiem radīs pozitīvus pavērsienus tavā karjerā. Tiksi galā  ar lielo darbu apjomu izcili un nevainojami. Ienākumi būs atkarīgi no tavas prasmes sadarboties komunicējot.

Lauva

Lielais darbu apjoms sniegs iespējas parādīt savu meistarību plašākam tavas profesionālās darbības piekritēju un atbalstītāju lokam.  Tiks saskatītas iespējas paplašināt uzņēmējdarbību. Materiālais ieguldījums ceļojumā raisīs pozitīvas emocijas nedaudz vēlāk.

Jaunava

Priecīgas vēstis tiks saņemtas par gaidāmo sadarbību. Atslābini prātu no uzmanības pievēršanas sīkumiem, jo tas kavē lietu virzību. Peļņas apjoms radīs idejas, kā efektīvāk savu godīgi nopelnīto naudu investēt, lai peļņa nestu peļņu.

Svari

Rūpīga laika plānošana darīs efektīvāku darbu rezultātu. Taupi laiku un resursus. Domstarpības var rasties ar darba kolēģiem dažādo uzskatu dēļ. Attiecībās garāku sarunu ceļā tiks šķetinātas nesenā pagātnē piedzīvotās situācijas. Nevelc aiz astes to, ko pavilkt nevar un nevajag.

Skorpions

Daudz lielāks kļūs pieprasījums, kas saistīts ar tava darba specifikas piedāvājumu klāstu. Īpaša un tev nozīmīga atzinība tiks gūta no autoritāšu puses. Pārsteigumu sagādās saņemtā atlīdzība par kādu paveiktu darbu. Vairāk iegūts nekā cerēts!

Strēlnieks

Korekcijas esošajā profesionālajā darbībā ļaus efektīvāk likt lietā savus resursus. Ikdienā darbojoties ar klientiem, nāksies saskarties ar pretenzijām no klientu puses pieprasītās kompensācijas veidā. Pastāvi par savām tiesībām. Jaunu attiecību veidotāj – ļaujies sajūtām un palaid vaļā prāta slūžas!

Mežāzis

Jauni kontakti kādā saviesīgā pasākumā būs vērtīgs pavediens ceļā uz labāku nākotni.  Jo vairāk paļausies un uzticēsies saviem sabiedrotajiem un komandai kopumā, jo labāks būs rezultāts. Papildu ienākumi tiks gūti no darbošanās radošajās jomās. Augstā godā tiks celta kvalitāte.

Ūdensvīrs

Prasmes un zināšanas, kuras tika  nesen apgūtas, būs kā patīkams pārsteigums sev pašam. Jaunās darba telpas nāks par labu produktīvākai un kvalitatīvākai darbībai. Steidz realizēt savu jauno projektu! Talantu pielietošana, kas pavisam nav saistīta ar tavu esošo profesiju, var nest peļņu.

Zivis

Tiks saņemts piedāvājums par izaugsmes iespējām ārvalstīs. Krietni lielāka būs gūtā peļņa par kādu iepriekš uzsāktu darījumu. Attiecībās sirdi sildošu, patīkamu pārsteigumu dāvanas veidā sagādās mīļotais cilvēks. Dvēseliskā saikne, kas caurstrāvo jūs abus kļūs vēl spēcīgāka. Atceries, ka apskāviens iedvesmo un dziedē!

Lasiet arī: Langa: Nevienā no novadu un valstspilsētu tīmekļvietnēm krievu valoda vairs nav pieejama

youtube icon
Abonēt youtube