Foto: Pexels

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 11. līdz 17.  augustam sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Veiksies plānotajos darbos. Atceries, ka pārliecība radīsies tad, kas sāksi darīt. Lielāku tēriņu apjoms būs saistīts ar spontānām izvēlēm, bet ne ar nepieciešamajām lietām, kā rezultātā tev nozīmīgi svētki radīs nedaudz lielākus izdevumus nekā biji plānojis iepriekš.

Vērsis

Nāksies pielietot savas uzkrātās prasmes, kas tieši ir saistītas ar tavu esošo profesiju. Tava atvērtība un atsaucība attiecībā uz jaunu sadarbību nākotnē labi atmaksāsies. Lielākiem soļiem peļņa nāks tavā virzienā, īpaši ja tu darbojies mākslas, modes un dizaina industrijā.

Dvīņi

Novērtējums no augstākstāvošo puses mudinās darīt vēl vairāk, vēl labāk un pašpārliecinātāk. Diezgan nopietni tiks izvērtētas studiju iespējas ārvalstīs. Attiecībās sīkās līdzšinējās nesaskaņas izgaisīs kā putekļi pa gaisu. Runājiet viens ar otru un izrunājiet visu, kas ir uz sirds.

Vēzis

Esi iecietīgs attiecībā uz kolēģiem un izvairies no domstarpībām brīžos, kad darba tehnikas ir krasi atšķirīgas. Nāksies saskarties ar dažiem neapmierinātiem klientiem. Lielāku izdevumu apjoms būs saistīts ar plānoto atvaļinājuma braucienu, īpaši ja tiks iegādātas lietas pēdējā brīdī.

Lauva

Gluži kā zem palielāmā stikla tiks vērotas tavas aktivitātes un ieraksti sociālajos tīklos, kas var ietekmēt atmosfēru tavā darba vietā. Nāksies apzināties to, ka neviens no komandas biedriem neko par brīvu vairs nedara. Ir radusies liela plaisa apmaiņas enerģijas plūsmā.

Jaunava

Darba meklētajiem ir iespējams saņemt labu darba piedāvājumu, kas kļūs par sirds darbu nākotnē. Pielikums pie algas ļaus sajusties patiesi novērtētam par ieguldītajiem resursiem, centību un atbildību. Ja darbojies ar klientiem, tad pārskati savu pakalpojumu izmaksas.

Svari

Saviļņojums par gaidāmo pasākumu radīs diezgan daudz emociju. Velti laiku kvalitatīvai atpūtai. Pēc nozīmīga “jā” vārda pateikšanas ej uz priekšu un neskaties atpakaļ, jo tava izvēle ir izdarīta. Izvairies aizdot naudu labiem paziņām, jo ilgi nāksies to gaidīt atpakaļ.

Skorpions

Pienākumu kalns augs aizvien lielāks un lielāks. Atceries to, ka tev tiek uzlikts tik daudz, cik tu spēj paveikt. Izdevīgs būs plānotais darījums saistībā ar nekustamo īpašumu. Uzlabosies tava finansiālā situācija. Spēsi atļauties sev kaut ko daudz vairāk, labāku un vērtīgāku! Esi pateicīgs par to!

Strēlnieks

Pārmaiņas ierastajā darba vidē nāks par labu tavai pašsajūtai. Nāksies mainīt ierasto darba stratēģiju un attieksmi pret kolēģiem, padotajiem vai darbiniekiem. Izvērtē rūpīgāk to, par kādām sadzīvē nepieciešamajām precēm esi gatavs maksāt vairāk un no kādam ir jāatsakās.

Mežāzis

Daudz enerģijas tev prasīs tas, lai paša nospraustajos laika limitos tu paspētu realizēt iecerēto. Tava spīts un neatlaidība būs labākās rakstura iezīmes šonedēļ. Paļaujies uz sevi un savu gudrību.  Var nākties samaksāt par to, uz ko esi ilgāku laika posmu pievēris acis.

Ūdensvīrs

Komplimenti un atzinība no kolēģu puses vairos pārliecību par sevi un savu veikumu kā profesionālim. Brīnišķīgs posms šobrīd profesionālajā jomā ļaus izvirzīt turpmākos mērķus, ko sasniegt. Labus ienākumus nesošs būs ieguvums no kādas sadarbības.

Zivis

Ieviešot korekcijas savā darba stilā, tas būs jaudīgs solis virzībai augšup tavā karjerā. Pateicoties tavām neparastajām idejām, spēsi uzlabot savu materiālo situāciju. Peļņa zina ceļu uz tavu bankas kontu! Attiecībās būsi patīkamu komplimentu un uzmanības ieskauts.

Lasiet arī: ASV Mičiganas štatā atklāj Latvijas ielu

youtube icon
Abonēt youtube