Foto: Pexels

Lai atbalstītu visas Latvijas “Goda ģimenes” – daudzbērnu ģimenes un ģimenes, kurās aug bērni ar invaliditāti, kā arī mazinātu inflācijas ietekmi uz to budžetiem, “Lidl Latvija” uzsāk sadarbību ar Sabiedrības Integrācijas fondu. Turpmāk visi “Goda ģimenes” apliecības īpašnieki “Lidl” veikalos saņems 10% atlaidi bērnu apģērbiem, zīdaiņu pārtikai, kosmētikas un higiēnas produktiem, kā arī ik nedēļu īpašam augļu vai dārzeņu piedāvājumam.

Atlaides saņemšanai pie kases jāuzrāda derīga “Goda ģimene” apliecība kopā ar personu apliecinošu dokumentu.

“Esam gandarīti, ka Latvijas “Goda ģimene” programmas dalībnieku pulks turpina paplašināties, sniedzot arvien daudzveidīgāku piedāvājumu klāstu daudzbērnu ģimenēm un tām ģimenēm, kurās aug bērni ar invaliditāti. Pārtikas iegādei Latvijas ģimenes atvēl būtisku daļu no ienākumiem, līdz ar to atbalsts bērnu produktu, skolas preču, augļu un dārzeņu iegādei ir ļoti nepieciešams un gaidīts. Sabiedrības integrācijas fonda izsniegtā apliecība “Goda ģimene” ir lielisks piemērs, kā ar dažādu atlaižu un īpašo piedāvājumu palīdzību nodrošināt saiti starp ģimenēm, preču un pakalpojumu sniedzējiem, tādējādi rūpējoties par ģimenēm Latvijā,” uzsver Sabiedrības integrācijas fonda sekretariāta direktore Zaiga Pūce.

“Lidl Latvija” Korporatīvās komunikācijas departamenta vadītāja Dana Hasana atzīmē, ka visi lielo ģimeņu programmas “Goda ģimene” dalībnieki saņems īpašus piedāvājumus papildus jau esošajām “Lidl Plus” atlaidēm.

Informācija par apliecības “Goda ģimene” īpašniekam pieejamajiem aktuālajiem piedāvājumiem būs pieejama “Lidl” mājaslapā, “Lidl” drukātajos bukletos, sociālajos medijos, kā arī uz to norādīs informatīvas zīmes veikalos un produktu elektroniskās cenu zīmes.

Latvijas Daudzbērnu ģimeņu biedrības valdes priekšsēdētāja Elīna Treija atzīmē: “Saskaņā ar Labklājības ministrijas izstrādāto mājsaimniecības relatīvo izdevumu aprēķiniem trīs bērnu ģimenei nepieciešamā pārtikas groza izmaksas 2023.gada vidū sasniedz jau 1 060 eiro un tiem nevajadzētu veidot vairāk kā 25% no kopējā ģimenes budžeta. Realitātē daudzbērnu ģimeņu ienākumi bieži vien ir mazāki, tādēļ iespēja iegādāties kvalitatīvu pārtiku pieejamā budžeta ietvaros ir ģimenes veselības jautājums. Latvijas Daudzbērnu ģimeņu biedrība ļoti novērtē “Lidl” lēmumu, piedāvāt kuplajām ģimenēm draudzīgāku cenu politiku, kas palīdzēs lielām saimēm nodrošināt bērniem regulāras, attīstībai svarīgas un uzturvielām bagātas maltītes.”

“Goda ģimenes” 10% atlaide tiek attiecināta uz visām ikdienas kosmētikas zīmola “Cien” precēm; mazuļu zīmola “Lupilu” bērnu higiēnas produktiem, autiņbiksītēm, apģērbu un mazuļu pārtiku; pusaudžu apģērbu, skolaslietām un kā arī konkrētiem augļiem vai dārzeņiem, to piedāvājumam mainoties katru nedēļu.

Lasiet arī: Joga uz SUP dēļa un lidojums pāri Nemunai – 19 aktīvās atpūtas iespējas Lietuvā

Apliecība “Goda ģimene” ir valsts veidota un Sabiedrības integrācijas fonda īstenota atbalsta programma daudzbērnu ģimenēm, kuras aprūpē trīs un vairāk bērnus vecumā līdz 18 gadiem, kā arī pilngadīgas personas, kuras nav sasniegušas 24 gadu vecumu, ja tās iegūst vispārējo, profesionālo vai augstāko izglītību un ģimenēm, kuras aprūpē bērnu ar invaliditāti vai pilngadīgu personu, kura nav sasniegusi 24 gadu vecumu un kurai noteikta I vai II grupas invaliditāte. Šīs apliecības īpašniekiem ir iespēja saņemt atlaides, izmantojot pakalpojumus, kurus piedāvā valsts un privātie uzņēmumi Latvijā.

Saistītās tēmas: atlaideGoda ģimeneKarteLidl

youtube icon
Abonēt youtube