Publicitātes foto

Nākammēnes –  4.septembrī – pie skatītājiem nonāks šova “Saimnieks meklē sievu” jaunā sezona. Skatītāji varēs iepazīties ar šīs sezonas pieciem brašajiem saimniekiem un daiļo saimnieci, kas līdz šim tika turēti noslēpumā, ļaujot potenciālajām līgaviņām un līgavaiņiem visupirms iepazīt saimnieku personību, kā arī apskatīt viņu saimniecības.

Baibai Sipeniecei-Gavarei priekšā ir atbildīgs uzdevums – viņa mēros vairāk kā 1000 kilometru, lai dotos ciemos pie saimniekiem no visas Latvijas un nogādātu viņiem adresētās mīlas vēstules. Saimnieki izvēlēsies vairākas dāmas, ar kurām kopā dosies uz balli, lai pirmo reizi satiktos aci pret aci un noskaidrotu, vai viņu starpā uzšķilsies dzirkstelīte. Savukārt saimnieces piedzīvojumiem būs iespējams sekot līdzi televīzijā Go3.

Par spīti noslēpumainības plīvuram, šīs sezonas saimniekiem un saimniecei vēstuļu no pielūdzējiem netrūka. Dažus saimniekus acīgākie sociālo tīklu lietotāji bija spējuši atpazīt, tomēr saimnieki atzīst, ka piedāvājumus iepazīties ārpus šova saņēmuši neesot. Iepazīsties ar šīs sezonas varoņiem:

Mārtiņš (38) no Lūznavas

Mārtiņš saimnieko lielā viesu namā pie Lūznavas muižas, ir aktīvs dziedātājs un muzicētājs, vēlas satikt radošu meiteni, kura padarīs krāšņāku gan saimniecību, gan kopdzīvi. Savu viesu namu Mārtiņš sauc par savu otro bērnu, par darba skaisto pusi un nākotnes vīziju. Reiz ir bijis precējies, no pirmās laulības ir meitiņa, bet nu ir gatavs šķirt jaunu lapu savā dzīvē. Vecas muižas otrajā stāvā Mārtiņš paša rokām būvē sev apartamentus un vēlas satikt meiteni, kas gatava dot spārnus viņa idejām.

Jānis (23) no Matkules

Jānis dzīvo lielā lauku namā kopā ar savu mammu, savā saimniecībā rūpējas par zirgiem. Viņš ir arīdzan kultūras dzīves organizators Matkules kultūras namā – viņš organizē pasākumus, dejo tautas dejas. Jānis meklē aktīvu otro pusīti, ar kuru kopā dejot pa dzīvi un baudīt lauku romantiku.

Juris (57) no Ogresgala

Sportiskajam un aktīvajam saimniekam Jurim ir paša rokām celta māja Ogres upes krastā, viņam ir arī savs viesu nams. Juris ir dienējis Afganistānā, savām rokām uzcēlis ne vienu vien māju un izaudzinājis divas meitas. Brīvajā laikā labprāt dejo tautiskās dejas, iet uz sporta zāli, spēlē tenisu. Vēlas satikt tikpat aktīvu, skaistu dāmu, ar kuru kopā gan slēpot, gan doties romantiskos randiņos.

Sandis (30) no Jelgavas

Jaunais uzņēmējs Sandis ir romantiķis, kuram patīk darboties ar koku un veidot dizaina lampas. Kokapstrāde un galdniecība ir viņa sirdslieta, kas sagādā prieku un labprāt ar savu darbu iepriecina arī citus. Vēlas atrast patiesu mīlestību – meiteni ar ģimeniskām vērtībām.

Krišjānis (36) no Amatas

Krišjāņa kaislība ir moči un ceļojumi, uz viņa skaistā moča ir brīva vieta kādai meitenei. Viņš ir aktīvs vīrietis, organizē dažādus pasākumus, kas saistīti ar motocikliem. Jau desmit gadus Krišjānis ir veģetārietis. Viņš vēlas satikt dāmu, kura būtu gatava dalīties viņa kaislībā pret motocikliem un mesties iekšā jebkurā piedzīvojumā, kā arī dāmu, kurai būtu laba humora izjūta, jo jokot Krišjānim patīk.

Ligita (54) no Neretas

Jauneklīgā un pozitīvā Ligita ir kaislīga medniece, viņa medībās pilda dzinēja lomu, brīvajā laikā labprāt apmeklē teātri un koncertus. Pēc dabas viņa ir ļoti atvērta, komunikabla un jautra. Lai gan Ligitas saimniecība nav liela, darbu tur netrūkst. Viņa vēlas satikt vīrieti, ar kuru aiziet uz balli, pērties pirtiņā un kurš labprāt palīdzēs saimniecības darbos.

Lasiet arī: VIDEO | Krievu propagandiste: Lielbritānijā nekursē vilcieni, klienti netiek uz prieka mājām

youtube icon
Abonēt youtube