Foto: Pedro/Flickr

Otrdien, 5.septembrī, plkst. 12.00 sāksies biļešu tirdzniecība uz “Muzikālās bankas 2023” finālšovu un ģenerālmēģinājumu Daugavpilī. “Latvijas Radio 2” gada vērtīgākā popa un roka dziesma tiks noskaidrota 2024.gada 27.janvārī.

Jau ceturto gadu dziesmu aptaujas “Muzikālā banka” sadarbības partneris ir Daugavpils pilsēta, tādēļ arī šoreiz vērtīgākās dziesmas tituls tiks noskaidrots Daugavpils Olimpiskajā centrā, informē organizatori.

“”Muzikālās bankas” 2023.gada sezonu varu raksturot kā krāsainu – aptaujā ir gan labi zināmi mākslinieki, gan jauni vārdi, kā arī mūziķi, kuri kādu laiku bija klusējuši. Prognozēju, ka līdz gada beigām mūs sagaida vēl dažādi muzikāli pārsteigumi. Turpinām meklēt gada vērtīgāko dziesmu kopā, un to apliecina arī mūsu klausītāji, kas aktīvi balso un seko līdzi “Muzikālās bankas” norisei,” norāda “Latvijas Radio 2” direktors Kaspars Mauriņš.

Biļetes uz “Muzikālā banka 2023” apbalvošanas ceremoniju un ģenerālmēģinājumu pieejamas “Biļešu Paradīze” tirdzniecības vietās un internetā.

Šogad “Muzikālā banka” notiks jau 24. reizi. “Muzikālā banka” ir Latvijas Radio 2 rīkota aptauja, kurā ik gadu klausītāji nosaka vērtīgākās un mīlētākās pašmāju dziesmas.

“Latvijas Radio 2” ēterā “Muzikālā banka” skan trīs reizes nedēļā – otrdienās un ceturtdienās plkst.14.05 un sestdienās no plkst.12.00. Visa gada garumā klausītāju balsojums mājaslapā www.muzikalabanka.lv nosaka nedēļas, mēneša un gada vērtīgākās popa un roka dziesmas. Par lielo gada balsojumu, kurā piedalīsies 25 vērtīgākās dziesmas, klausītāji tiks informēti gada nogalē, kad būs noslēgusies šī gada dziesmu noguldīšana. Tradicionāli “Muzikālās bankas” gada aptauja noslēdzas ar vērienīgu apbalvošanas ceremoniju, kurā piedalās to dziesmu autori un izpildītāji, kuru darbi no radio klausītāju un žūrijas puses tiek novērtēti visaugstāk.

Lasiet arī: VIDEO | Albānijas premjers izstāsta anekdoti par Prigožina nāvi un Putinu

“Muzikālā banka 2022” laurus plūca grupa “Citi Zēni” ar dziesmu “Lieka štuka”. Par otru vērtīgāko dziesmu kļuva grupas “Sudden Lights” izpildītā dziesma “Laternas”, savukārt trešo vietu ieņēma “The Sound Poets” ar dziesmu “Pie vienas uguns”.

Saistītās tēmas: BiļetesDaugavpilsLatvijas radio 2Muzikālā banka

youtube icon
Abonēt youtube