Foto: Pexels

Daudzus basketbolista līdzjutējus, radio klausītājus un sociālo tīklu lietotājus aizkustinājusi basketbolista Artūra Dušeļa vecmāmiņa, kura ne vien atbrauca ar autobusu no Baldones uz Rīgu, lai sagaidītu  sportistus pie Brīvības pieminekļa, bet arī ļoti aizkustinoši un ar mīlestību izteikusies par savu mazdēlu Latvijas Radio tiešraidē.

Aizkustinošo ierakstu sociālajā tīklā “Instagram” publicējis Arnis Krauze ar komentāru: “Ja kādreiz ir čābīgs garīgais, iesaku noklausīties basketbolista Artūra Dušeļa vecmāmiņu, kura ar autobusu no Baldones atbrauca uz Rīgu, lai sagaidītu mūsu komandu un iekļuva Latvijas radio tiešraidē.”

Dušeļa omīte pamanījusies sportistu sagaidīšanā pie Brīvības pieminekļa pirmdien, 11. septembrī, ierasties viena no pirmajām. “Mans Artūrs Dušelis vēl nav ieradies, kaut gan es viņu gaidu, man liekas, ka viņš tuvojas, bet var arī gadīties, ka viņš ir Rīgas lidostā. Lidmašīna ir pārlidojusi mums pāri, es arī dabūju to redzēt. (..) Mans Artūriņš arī ir basketbolists, divi metri ar kapeiciņām liela auguma, spēcīgs, skaists, brīvs vīrietis, varu pasludināt viņu izsolē meitenēm!” aizrautīgi radio tiešraidē stāstījusi Dušeļa vecmāmiņa.

Vaicāta, kāpēc ieradusies pie Brīvības pieminekļa, basketbolista vecmāmiņa atbildējusi, ka gribēja izjust “šo skaņu, šīs ovācijas”. “Es esmu starā! Un es varu pateikt, ka ir jāpiedalās visos šādos masveidīgos pasākumos, kas ir par Latviju, jo mūsu mājas ir Latvija!” teikusi omīte, norādot, ka šādos brīžos netraucē ne slimība, ne kāju sāpes. “Es no rīta varbūt jutos pavisam švaka, bet šinī brīdī es esmu viena no stiprākajām!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arnis Krauze (@arniskrauze)

Lasiet arī: Izpētīts, cik daudz gadu no savas dzīves latvietis būs pavadījis soctīklos

Kā zināms, pirmdienas, 11. septembra pēcpusdienā, vairāki tūkstoši cilvēku Rīgā pie Brīvības pieminekļa sagaidīja Latvijas basketbolistus, kas atgriezušies mājās pēc Pasaules kausa Manilā, kur iegūta piektā vieta.

Saistītās tēmas: Artūrs DušelisBasketbolisti

youtube icon
Abonēt youtube