Foto: Pexels

Sociālajā vietnē X (“Twitter”) publiskots televīzijas šova “Ģimene burkā” fragments, kurā Latvijā pazīstamākais krišnaīts Uģis Kuģis redzams vardarbīgi izturamies pret savu jaunāko dēlu Atulu Krišnu.

Fragmentā redzams, kā Uģis Kuģis neiecietīgi iemet savu dēlēnu gultā, iesaukdamies “Kas atkal tev?”, kad bērns sāk raudāt. Turpat blakus sēž Uģa Kuģa dzīvesbiedre Linda, kura uz notiekošo īpaši nereaģē, vien piebilst, ka bērns sācis raudāt, jo viņu nobiedējusi tēva rīcība.

Vairāki soctīklu lietotāji pauž satraukumu par redzēto un vēlas zināt, vai Bērnu tiesību aizsardzības inspekcija

ir par šo informēta, un vai gadījumā televīzijas šova operators šo gadījumu nevarēja novērst. Citi turpretī domā, ka minētais televīzijas kanāls vispār jāslēdz ciet, jo šī nav pirmā reize, kad tajā demonstrētais šovs izceļas ar vardarbību un nepieņemamu rīcību.

Kā zināms, iepriekš sabiedrībā sašutumu izraisīja citas šova “Ģimene burkā” dalībnieces – Agritas Bindres – izturēšanās pret suni Mailo, kā rezultātā viņas dalība raidījumā tika pārtraukta.

Mailo Bindru ģimenē nonāca pirms pāris gadiem kā dāvana meitai Esterei dzimšanas dienā, kura ļoti vēlējusies suni. Taču vēlāk, domām mainoties, suns nodots pavirši zināmiem cilvēkiem, kas, pēc ekspertu domām, nerūpējās par Mailo, tā, kā būtu nepieciešams.

Lasiet arī: Īpašs apsargs pat veļas mašīnai – bijušais drošībnieks atklāj, no kā baidās Putins

“Mūsu 360TV kanāla vērtības un misija ietver atbildību pret sabiedrību un līdzcilvēkiem, kas iekļauj arī rūpes pret mājdzīvniekiem. Ar šo mēs atvadāmies no mūsu dalībniekiem Bindru ģimenes. Mēs visi kļūdāmies un par savām kļūdām pēc tam maksājam. Paldies, ka esam aktīvi un iesaistāmies kā sabiedrība problēmu risināšanā, bet šo aktīvo iniciatīvu, lūdzu, pēc tam nepārnesam agresijā pret cilvēkiem, īpaši nepilngadīgajiem,”torewiz, reaģējot uz notikušā izraisīto rezonansi sabiedrībā, komentēja raidījuma veidotāji.

Saistītās tēmas: Atuls KrišnabērnsĢimene burkāUģis Kuģis

youtube icon
Abonēt youtube