Foto: Pexels

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 15. līdz 21. septembrim sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Vērtīgas idejas, viena pēc otras gluži kā sēnes pēc lietus ļaus par sevi manīt. Papildus naudiņas tiks gūtas par gabaldarbiem, proti, honorāru veidā. Ir jāizvairās no finansiāliem ieguldījumiem, kas saistīti ar interjera elementu vai mēbeļu iegādi. Esi atsaucīgs, ja tev lūdz palīdzību.

Vērsis

Saņemto iespēju par pastrādāšanu ārzemēs ir jāņem vērā. Tā var būt ļoti laba pieredze un iespēja, lai veiksmīgāk un kvalitatīvāk veiktu savu profesionālo darbību nākotnē. Izdevumi ir gaidāmi saistībā ar sadzīves iekārtu, tehnikas maiņu un iegādi. Izskati savu vēlmju sarakstu rūpīgāk.

Dvīņi

Pienākumu un statusa maiņa ļaus vismaz nedaudz sajusties  vērtīgākam un pamanītākam savā profesijā. Labākas kļūs attiecības ar darba devēju. Ja gadījumā ir doma pievērsties kaut kam jaunam, dari tā! Neliels pielikums pie algas ļaus iekrāt kādam vērtīgam pirkumam nākotnē.

Vēzis

Pirms pieņem izskanējušo darba piedāvājumu, apdomā labi visas potenciālās iespējas un arī to, no kā nāksies atteikties. Komunikācijā ar darba kolēģiem paturi pie sevis savas privātas dzīves nianses. Ienākumi no savas uzņēmējdarbības ļaus piepildīt kādu sapni. Atceries, ka tu jau esi ceļā uz to!

Lauva

Pieņemot dalību līdz šim nezināmā projektā vai jaunā darbības nozarē, piedzīvosi patīkamus uzmanības apliecinājumus par savu profesionalitāti. Pietaupi naudiņu un nesteidzies to ieguldīt ceļojumos uz ārzemēm. Attiecībās spraigas diskusijas šajā nedēļā būs tava ikdiena.

Jaunava

Mazāk raizējies par sīkumiem un darbos veiksies labāk. Pievēršot uzmanību niansēm, par kurām zini tikai tu, bremzēsies darbu virzība. Darba pienākumu var būt tik daudz, ka gandrīz vai neatliks laika atpūtai. Tiks ieviesta skaidrība tajā, ko vēlies savās partnerattiecībās.

Svari

Būs jāievieš pārmaiņas savā līdzšinējā darba procesā. Mainīsies arī ierastā vide un sadarbības partneri. Jaunas līgumsaistības nav vēlams parakstīt, jo viss var mainīties pretēji norunātajam. Tiekot pāri nesen piedzīvotajām emocijām partnerattiecībās, sajutīsi atvieglojumu.

Skorpions

Labie vārdi par paveikto ļaus virzīties uz jaunām virsotnēm. Tiks saņemtas sadarbības iespējas no kāda tev labi zināma cilvēka. Nebaidies par to, ka pienākumu būs daudz, jo tiksi ar tiem galā. Veiksmīgs būs ieguldījums darba instrumentos, kas atvieglos tavu darba procesu.

Strēlnieks

Baidoties no nezināmā un paliekot turpat, kur esi, liegsi sev iespēju gūt jaunu un vērtīgu pieredzi. Pienācis laiks, lai veltītu to rūpīgi pārdomātai nākotnes plānu izstrādei. Vairāk padomā par sevi. Saviesīgi pasākumi un svinības ļaus attiecībām iegrozīties stabilākā gultnē.

Mežāzis

Būs jāatsakās no tā, kas ir ierasts, un jāļaujas jaunajam. Modernāka pieeja saviem darba pienākumiem atvieglos tavu darba procesu. Izvairies no spontāniem pirkumiem. Diskusijas par naudu un tēriņiem kopumā var radīt sīkas plaisas savstarpējās attiecībās. Saudzē to, kas tev ir svarīgs.

Ūdensvīrs

Būsi prožektoru gaismas apmirdzēts un uzmanības centrā kā izcils meistars savā profesionālajā jomā. Tiks pieņemts lēmums par to, kā turpmāk virzīt savu plānoto darbu procesu efektīvāk. Priecēs labumi, kas nāks dāvanu, iespēju un bonusu veidā.

Zivis

Nāksies izvērtēt to, cik daudz sava laika un enerģijas velti saviem tiešajiem pienākumiem. Labsajūta būs tavu panākumu atslēga. Patīkamu finansiālu atbalstu kā pārsteigumu sagādās mīļotais cilvēks. Naudiņa tiks ieguldīta biznesa pilnveidošanā.

Lasiet arī: Īpašs apsargs pat veļas mašīnai – bijušais drošībnieks atklāj, no kā baidās Putins

youtube icon
Abonēt youtube