Foto: Pexels

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 22. līdz 28. septembrim sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Nāksies koncentrēt uzmanību uz galvenajiem pienākumiem. Prāta spriedzi var radīt tēriņi, kas saistīti ar tālākiem braucieniem. Attiecībās sadzīviskas situācijas var padarīt sarežģītāku un tai pat laikā arī trauslāku esošo savienību.

Vērsis

Slava un klientu uzmanība apmirdzēs tos, kuri veiksmīgi darbojas savā biznesā. Tiks noslēgts darījums, kas jau vairākas nedēļas bijis tik neskaidrs, gluži kā zirnekļu tīkos ievīstīts. Pievēršanās naudas pelnīšanai ļaus iegūt pārsteidzoši lielas naudas summas.

Dvīņi

Tiks ieviestas korekcijas līdzšinējā darbībā. Ļaujies jauniem izaicinājumiem un tu būsi ieguvējs. Papildus izdevumi var rasties saistībā ar automašīnu, tāpēc pārbaudi visas prātu satraucošās nianses. Izvērtē iepriekš pieļautās kļūdas un tu veiksmīgāk pilnveidosi attiecības.

Vēzis

It kā ar prātu neizskaidrojamas, taču zinātkāras un nedaudz mistiskas situācijas liks brīnīties ikreiz, kad apjautīsi, ka viss notiekošais vai pretēji – nenotiekošais – nospēlē par labu tev. Veiksmīgs būs ieguldījums savas garderobes un aksesuāru papildināšanai vai nomaiņai.

Lauva

Veiksmīgi tiksi galā ar paša radītajiem darbiem un pienākumiem. Papildu peļņas iespējas tiks saskatītas, iekustinot kādu iesūnojušu projektu. Attiecībās izvairies no sadzīviskām nesaskaņām, jo tās var būt kā darvas piliens medus mucā un pabojāt to, kas tev ir svarīgs.

Jaunava

Pievēršanās ģimenes uzņēmuma pilnveidošanai liks likt lietā visas zināšanas un līdzšinējo pieredzi. Arī jaunas idejas, kas balstītas uz senākām iestrādēm, būs veiksmīgi realizējamas. Prāvākas naudas summas tiks izdotas saistībā ar kādu plānotu remontu.

Svari

Tiks saņemts labs sadarbības piedāvājums, kas var mainīt tavus esošos plānus un dienas ritējumu. Pieņemot to, nākties atteikties no tā, kas jau ilgus gadus bijis ierasts un pašsaprotams. Attiecībās otra cilvēka izpausmes ir “stāsts par tevi”,  tavu attieksmi un tavu dzīvesveidu. Pavēro!

Skorpions

Saņemot piedāvājumu piedalīties vilinošā, ar tavu profesiju saistītā projektā, tev pavērsies pavisam jaunas un citas iespējas turpmākajā darba procesā. Atceries, ka jāpaļaujas tikai un vienīgi uz sevi. Izdevumi  attiecībā uz veselību uzlabojošām procedūrām sniegs gaidīto rezultātu.

Strēlnieks

Apzinoties savu vērtību, tu saņemsi drosmi mainīt savu ierasto ikdienas rutīnu. Tiks dota iespēja pakāpties augstāk pa karjeras kāpnēm. Ņem vērā, ka izaicinājumi, ar kuriem tu saskarsies, tevi tikai norūdīs.  Labas ziņas par peļņu tiks saņemtas no tava sadarbības partnera.

Mežāzis

Nāksies ķerties klāt darbiem, kuri bija atlikti malā. Jaunu zināšanu apguve būs vērtīgs solis uz priekšu tavā karjerā. Vērtīgs būs ieguldījums izglītībā. Papildu ienākumus gūsi par veiksmīgi paveiktajiem darbiem, kas nav tavu pienākumu sarakstā.

Ūdensvīrs

Satiktie domubiedri kāda projekta ietvaros mudinās ļauties jauniem izaicinājumiem, īpaši tiem, kuri darbojas informāciju tehnoloģiju jomā un inženierijā. Ienākumi no paveiktajiem darbiem ļaus izlīdzināt līdzšinējas finansiālās nepilnības. Nežēlo naudu kāda sava hobija pilnveidošanai.

Zivis

Vērtīgs padoms no kāda tev nozīmīga cilvēka mudinās rīkoties, lai pēc iespējas ātrāk un labāk  realizētu savu jauno projektu. Priecēs peļņas apjoms. Attiecībās it kā pavisam nejauša, reiz notikusī iepazīšanās var pārtapt nozīmīgā un, iespējams, romantiskā draudzībā.

Lasiet arī: Džemmas Skulmes māja Mežaparkā ieaugusi nezālēs; lepnais nams pārdots

youtube icon
Abonēt youtube