Gariks Harlamovs. Foto: Ekrānšāviņš

Ņemot vērā masveida sankcijas un rubļa vērtības straujo kritumu, situāciju Krievijā nu jau izsmej pat Krievijas televīzijas kanālos, ziņo Unian.

Tā krievu komiķis Gariks Harlamovs raidījumā “Comedy Club”  pasmējies par Krievijas prezidenta Vladimira Putina reakciju pretTurcijas kolēģi Redžepu Erdoganu.

Harlamovs arī izsmēja Krievijas rubļa kritumu līdz 100 vienībām par dolāru un to, ka aptuveni 130 pasaules valstis jau ir slēgušas iebraukšanu Krievijas pilsoņiem.

Harlamovs no skatuves vērsās pie Krievijas valdības ar jautājumu, vai agresorvalsts vadībai ir kāds plāns.

Skatieties no trešās minūtes:

Šī nav pirmā reize, kad kāds no komiķiem atļaujas pasmieties par situāciju Krievijā vai tās prezidentu. Tā, piemēram,

Semjons Sļepakovs savulaik pārpildītā zālē dziedājis arī Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam, turklāt dziesmas ar drosmīgiem vārdiem – par to, ka valstī viss ir, bet tautai nav ko ēst un tā dzīvo sūdos, savukārt ierēdņi zog un no Putina baidās.

Vienā no dziesmām Sļepakovs uzsver, ka valstī ir viss – nafta, gāze, ogles, niķelis, zelts, dārgakmeņi, dārzeņi, gaļa un piena produkti, bet tautai nav ko ēst un tā dzīvo sūdos. “Kā gan tā – valstī ir viss, bet tautai nav ko ēst! Kā gan tā – ir valstī viss, bet tauta dzīvo sūdos! (..) Visa tauta dzīvo sūdos, bet sūdi dzīvo pārpilnībā!” skan dziesmā.

Tāpat viņš Putinam dziedājis dziesmu par Krievijas ierēdņiem, kuriem garām plūst naudas straume un kuri atļaujas ik pa laikam tajā iegrābties, un kuru vienīgās rūpes ir izpārdot dzimteni. “Veselam gadsimtam nodrošināti bērni, iekārtoti visi radi, taču ir viens cilvēks uz pasaules, kurš mani biedē,” dzied Sļepakovs, turpinot, ka šis cilvēks ierēņus izsauc uz savu drūmo pili, kad valstij draud krahs. “Putins briesmīgs, ļoti briesmīgs – es no viņa baidos! Esmu gandrīz pieradis, taču katru reizi piečurāju bikses,” dziesmā dzied Sļepakovs.

Lasiet arī: Arī Rīgas un Tallinas kārta pienākšot – Mamikins un Solovjovs pārspriež impēriskās ambīcijas

Saistītās tēmas: Comedy ClubGariks HarlamovsSemjons Sļepakovs

youtube icon
Abonēt youtube