Magone Liedeskalns. Foto: Ekrānšāviņš

Šovu zvaigzne Magone Liedeskalns pirms došanās uz lidostu un tikšanās ar internetā iepazīto ārzemju pielūdzēju raidījumā “Slavenības. Bez filtra” demonstrē, kādas skaistumkopšanas procedūras veic, tostarp skujot bārdu.

“Šodien liela diena, uztraukusies kā mazs bērns, jābrauc uz lidostu, lai satiktu “Facebook” iepazīto puisi. Ārprāts!” stāsta Magone.

“Zin’ kā, mājās spoguļa nav joprojām, tie, kas ir, štrunts ar viņiem, tie jau tuvu nerāda! Te izrādās lupa, bet lupā apskaties – tāda bārda! Kā tad pie brūtgāna ar bārdu iesi, Jēziņ! Domās, ka es transvestīts! Vismaz pirmajam randiņam bārda jānodzen, lai nepadomā aplami!” braucot automašīnā un demonstrējot mazu spogulīti, diezgan profesionāli ar žileti rīkojas Magone.

Magone gaida ierodamies viesi no Anglijas, kurš no Londonas lido uz Latviju, vēsta play.1188.lv.

“Kā teikt, ja būs lietaskoks, kas viņ’ zin!” teic Magone, atklājot, ka pirms kāda laika sākusi sarakstīties ar kādu cilvēku vietnē “Facebook” un abi aizrunājušies tik tālu, ka Magone ielūgusi viņu ciemos veidot nopietnas attiecības, “varbūt pat laulības dzīvi”.

“Es noteikti ceru sagaidīt citādu pieeju attiecībām, citādu attieksmi pret mani kā sievieti, ka vīrietis var mani nest, nevis es nesu kādu vēl saviem visiem kreņķiem klāt uz muguras. Man šis izskatās cerīgāks tādā ziņā, ka viņš ir finansiāli nodrošināts,” teic Magone. Pielūdzējs viņai atklājis, ka viņam Londonā pieder māja, “tātad domāt – nabagiem māja nepieder, strādniekiem arī nē”. Magone domā, ka līdzekļi viņam ir un piebilst, ka IT speciālisti pelna labi, īpaši Londonā.

“Šis izskatās diezgan nopietni,” cerīgi saka Magone.

 Lasiet arī: VIDEO | Miljonārs Krūmiņš reiz bijia iemīlējies sabiedrības dāmā Elitā Drākē

Saistītās tēmas: MagoneMagone Liedeskalnsskuj bārdu

youtube icon
Abonēt youtube