Foto: Pexels

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 29. septembra līdz 5. oktobrim sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Labas ziņas tiks saņemtas par gaidāmo darījumu.  Neraizējies par situācijām, kuras tāpat pagaidām atrisināt nav iespējams. Pievērs uzmanību tam, ko tu publicē, ko komentē sociālajos tīklos. Izvairies no nepārdomātiem pirkumiem.

Vērsis

Būs jāizdara izvēle saistībā ar lielākas naudas summas ieguldīšanu kādā projektā ilgtermiņā. Peļņas apjoms būs atkarīgs no tavas aktivitātes un izrādītās pašiniciatīvas. Ļaujies neparastākām un pārsteidzošām idejām romantiskajā plānā, jo tad spēsi veiksmīgāk veidot partnerattiecības nākotnē.

Dvīņi

Ievērojami jaudīgāks kļūs tavu sadarbības partneru un klientu klāsts. Nesen satiktais cilvēks būs tev ļoti labs draugs un vērtīgs padomdevējs ceļā uz sasniegumiem. Tiks sakārtoti finansiāla rakstura jautājumi, kas saistīti ar tiem, kuri nav samaksājuši tev un joprojām ir parādā.

Vēzis

Vēlme mainīt savu darba vietu vai ieviest nopietnas korekcijas savā profesionālajā darbībā būs pareizā izvēle. Apjomīgāks kļūs tavu ienākumu klāsts, taču izvērtē rūpīgi, kur to tērēt. Līdz ar pārmaiņām sevī, savā vērtību sistēmā, tiks izmainīta arī tava ikdiena un prioritātes.

Lauva

Spraigākas diskusijas ar kolēģiem par savu profesionālo darbību kopumā mudinās izdarīt izvēli un atteikties no tā, kas ir kļuvis nejēdzīgs, mazsvarīgs un vairs neiederīgs. Viegli un ātri nopelnīta nauda ļaus nopirkt sev kaut ko jau iepriekš veikalā nolūkotu.

Jaunava

Atvaļinājumā esošajiem beidzot ir pienācis brīdis atpūtai un pilnvērtīgai laika pavadīšanai sev patīkamā vidē un laikapstākļos. Tiks saskatītas papildu peļņas iespējas finanšu un grāmatvedības jomā strādājošiem. Izvairies no naudas ieguldīšanas biznesos ārvalstīs.

Svari

Saņemtais darba piedāvājums liks pierādīt savu profesionalitāti un pārkāpt pāri saviem principiem un varbūt pat kompleksiem. Rūpīgi izlolotais talants ļaus parādīt savas prasmes plašākam klientu lokam. Atceries, ka tas, kā tu jūties, ietekmē tavus ienākumus.

Skorpions

Panākumi profesionālajā darbībā būs atkarīgi no tava entuziasma un enerģijas līmeņa. Vai jau esi ieplānojis doties atpūtas braucienā, lai smeltos enerģiju jaunu darbu sākšanai? Ienākumi no iepriekš veiktiem ieguldījumiem uzņems jaunus apgriezienus. Būsi gandarīts par to.

Strēlnieks

Darbā nāksies nedaudz mainīt savas rakstura iezīmes un attieksmi pret veicamajiem pienākumiem. Īpašu uzmanību no darba devēja puses tu izpelnīsies tieši par savu toleranci. Mēneša izdevumi liks padomāt par to, vai ir vērts tērēt uz vienu vai otru izklaidi vai aktivitāti.

Mežāzis

Piedāvājums no darba devēja puses motivēs realizēt iepriekš uzstādītos mērķus profesionālajā darbībā. Materiālie līdzekļi tiks ieguldīti savas pašsajūtas uzlabošanā, atpūtā un atjaunojošās procedūrās.  Romantisko piedzīvojumu meklētājiem jādodas uz pasākumiem.

Ūdensvīrs

Sīkas neskaidrības darba vidē var pabojāt tavu labo noskaņojumu un radīt tramīgāku prātu. Neļaujies provokācijām un dari to, kas tev ir jāizdara. Izrādi iniciatīvu par iesaistīšanos kādā ārvalstu projektā. Patīkamu pārsteigumu materiālā izteiksmē sagādās kāds klients.

Zivis

Ir pienācis laiks pāriet jaunā līmenī. Ieguldījums mācībās pacels tevi vēl vērtīgākā kvalitātē kā profesionāli savā darbības jomā. Papildu finansiālās iespējas tiks gūtas, sadarbojoties ar ārvalstu partneriem. Nesen izveidojušās attiecības attīstīsies diezgan strauji.

Lasiet arī: VIDEO | Magone pirms tikšanās ar ārzemju pielūdzēju skuj bārdu

youtube icon
Abonēt youtube