Agrita Bindre. Ekrānšāviņš: Youtube @Bindru ģimene

“Lai gan iepriekš tecu, ka nekad vairs negribu būt kopā ar vīrieti, vārdā Jānis, manā dzīvē ienācis jauns cilvēks, un viņa vārds ir… Jānis,” norāda šova “Ģimene burkā” bijusī dalībniece Agrita Bindre.

“Mans tēvs ir Jānis, manas vecākās meitas tētis ir Jānis, arī trīs jaunāko bērnu tēvs ir Jānis, un nu vēl viens Jānis šovasar pazīmējās,” žurnālam “Privātā Dzīve” stāsta Agrita Bindre, kura gada sākumā oficiāli šķīra laulību ar vīru Jāni Blumenauu un ļāvās flirtam ar pielūdzēju Jāni Bumbieri, taču arī šīm attiecībām pielika punktu.

“Tomēr nekad nesaki nekad, jo mana sirds atkal ir aizņemta, un viņa vārds ir Jānis. Mes iepazināmies “tiktokā”, kur atklāti stāstu par savu dzīvi. Netaisu no sevis TV šova dīvu, neko neslēpju – ja gribas raudāt, tad raudu, ja gribas smieties vai dusmoties, ļauju sev to. Ir patīkami, ka cilvēki novērtē manu dabiskumu,” izdevumam norāda Agrita Bindre.

“Kad Jānis man uzrakstīja pirmo reizi, biju skeptiska, jo viņš pat neatklāja savu īsto vārdu, tomēr mistiskā kārtā sākām sarakstīties. Tad sekoja pirmais videozvans, jo viņš neatradās Latvijā. Tā komunicējām mēnesi, līdz satikāmies dzīvē. Mani kaitina mēnešiem ilga sarakstīšanās, uzskatu – tā ir lieka laika tērēšana,” žurnālam teic bijusī šovu zvaigzne.

“Esmu emociju cilvēks, man svarīgas izjūtas, ko otrs cilvēks spēj dot. Un ir sajūta, ka Jānis man uzlicis galvā kroni. Patīkamā  nozīmē. Kopā ar viņu jūtos kā karaliene. Es visu laiku esmu meklējusi mieru un drošību. Lai man nebūtu par visu jāraizējas, lai varētu justies kā sieviete. Jānis man to dāvā. Ir patīkami, ka pamana nianses un pārsteidz ar patīkamiem mirkļiem. Ļoti novērtēju, ka viņš māk pateikt sievietei divus svarīgus vārdus – “paldies” un “piedod”. Daudzi vīrieši to diemžēl nemāk,” norāda Agrita Bindre.

“Jānim liels pārsteigums bija tas, ka man nevajag viņa naudu. Īpaši apzinoties to, ka viņš pelna ārzemēs. Arī tad, kad dzīvoju kopā ar vīru, vienmēr biju finansiāli neatkarīga,” Agritas teikto citē “Privātā Dzīve”.

Lasiet arī: Saeimas deputātes palīdze – baltā ragana izdod maģijai veltītu grāmatu

Arī attiecības ar bijušo vīru uzlabojušās, kurš nu šķīries no Agritas draudzenes un tagad ir ar jaunu sirdsdāmu, ar kuru Agrita jau iepazinusies.

Saistītās tēmas: Agrita BindreĢimene burkā

youtube icon
Abonēt youtube