Eds Šīrans. Foto: Instagram @teddysphotos

Nākamvasar – 3.augustā – nesen atjaunotajā S. Darjusa un S. Girēna stadionā Kauņā uzstāsies neskaitāmu muzikālo balvu īpašnieks, pasaules popmūzikas superzvaigzne Eds Šīrans, turklāt  tā būs izpildītāja vienīgā uzstāšanās Baltijā.

Šovs notiks viņa “+ – = ÷ x Tour” (“The Mathematics Tour”) turnejas ietvaros ar unikālu 360 grādu skatuvisko un audiovizuālo uzbūvi. Koncertā iekļauti hiti no viņa vairāk nekā desmit gadus ilgās karjeras.

“Mēs gribējām paveikt ko tādu, ko iepriekš nebijām darījuši… padarīt šovu tik īpašu, pat unikālu, cik vien mēs to spējām. Bez šaubām, tehniski tas ir apjomīgs šovs, taču tam piemīt kaut kas no teātra elementiem, rūpīga uzmanība detaļām, kas kopā palīdz radīt šo unikālo izskatu,” komentē Šīrana tehniskā komanda.

Zināms, ka koncerta īpašā viesa statusā apstiprināts britu dziedātājs Kalums Skots, taču ļoti iespējams, ka viņš nebūs vienīgais.

Biļešu tirdzniecība visā www.bilesuserviss.lv tīklā sāksies 26.oktobrī, plkst.10.00. Lai iegādātos biļetes, pircējam jābūt reģistrētam www.bilesuserviss.lv kontam. Biļetes būs tikai elektroniskā formā, un tās pircējiem tiks piegādātas neilgi pirms pasākuma.

Lai novērstu otrreizēju biļešu tirdzniecību, tālākpārdošanu un dažādus krāpšanas veidus, biļetes tiks personificētas (ar pircēja vārdu un uzvārdu), un viena persona varēs nopirkt tikai sešas biļetes. Pērkot biļetes, lūdzu, pārliecinieties, vai pircēja vārds ir ierakstīts pareizi, jo pircējam pie ieejas būs jāuzrāda dokumenti, informē organizatori.

Septiņi pilnapjoma studijas albumi, 17 mazapjoma albumi, 65 singli – kopumā Šīrana ieraksti pārdoti vairāk nekā 150 miljonos eksemplāru, padarot viņu par vienu no visveiksmīgākajiem māksliniekiem populārās mūzikas vēsturē. Šīrans saņēmis 185 balvas un 467 to nominācijas, tostarp vairākas Grammy, Brit, BBC, MTV, Ivor Novello, AMA balvas. Iepriekšējo turneju “Divide Tour” apmeklēja gandrīz deviņi miljoni cilvēku, un tās apgrozījums bija gandrīz miljards dolāru.

Lasiet arī: VIDEO | Čoža, cincītis un ziloņa snuķītis – Petraviču šokē grāmata trīsgadniekiem

Saistītās tēmas: Divide TourEds ŠīransThe Mathematics Tour"

youtube icon
Abonēt youtube