Alla Pugačova. Foto: Instagram @alla_orfey

Krievu dziedātāja Alla Pugačova, kura nosodījusi Krievijas iebrukumu un karu Ukrainā un pārcēlusies kopā ar bērniem uz Izraēlu, pametusi šo valsti, vēsta Unian.

Kā ziņo Krievijas mediji, dziedātāja pārcēlusies uz dzīvi Kiprā, kur 2017.gadā iegādājās māju jūras krastā un saņēma valsts pilsonību. Tur dziedātāja plāno pavadīt nākamo gadu.

Pugačovas dzīvesbiedrs Maksims Galkins pameta Izraēlu jau agrāk. Viņš teica, ka dosies turnejā, bet pēc tam atgriezīsies pie sievas un bērniem, iepriekš neko nesakot par to, ka viņi plāno pamest Izraēlu un pārcelties uz citu valsti uz nenoteiktu laiku.

Kā zināms, pāris nosodīja Krievijas iebrukumu Ukrainā un pameta agresorvalsti, dzīvojot Izraēlā vairāk nekā gadu. Tostarp Galkins, kurš turpināja savu koncertdarbību, vāca naudu, lai palīdzētu Ukrainai. Iepriekš, Izraēlā sākoties karam, Galkins teica, ka viņš ar ģimeni paliks šajā valstī un prom nedosies.

Kā zināms, Izraēlā izsludināts kara stāvoklis teroristu organizācijas “Hamās” uzbrukumu dēļ.

Izraēla 12.oktobrī paziņoja, ka Gazas joslas aplenkums netiks pārtraukts, kamēr netiks atbrīvoti visi ķīlnieki, pēc tam, kad Sarkanais Krusts lūdza atļaut ievest degvielu, lai novērstu to, ka pārpildītās Gazas slimnīcas “pārvēršas morgos”. ”Hamās” kaujinieki, kas   7.oktobrī, uzsāka postošo uzbrukumu, nogalināja vairāk nekā 1 200 cilvēku un aizveda vairāk nekā 100 ķīlnieku atpakaļ uz Gazu, ziņo Reuters.

Izraēlas spēkiem atgūstot kontroli pār pilsētām, ir atklājušies Hamās slepkavību apmēri. Tika atklātas mājas ar līķiem, tostarp izvarotas un nogalinātas sievietes un nošauti un sadedzināti bērni. Atbildot uz to, Izraēla ir pilnībā aplenkusi anklāvu, kurā dzīvo 2,3 miljoni cilvēku, un veikusi nežēlīgu bombardēšanas kampaņu, kā rezultātā ir iznīcināti veseli Gazas rajoni.

“Cilvēku ciešanas, ko izraisa šī eskalācija, ir briesmīgas, un es lūdzu abas puses mazināt civiliedzīvotāju ciešanas,” ceturtdien paziņojumā sacīja Starptautiskās Sarkanā Krusta komitejas reģionālais direktors Fabricio Karboni (Fabrizio Carboni), piebilstot, ka vienīgā elektrostacija ir izslēgta, un slimnīcās trūkst degvielas avārijas ģeneratoriem, kā arī elektroenerģijas trūkums traucē svarīgu medicīnisko pakalpojumu sniegšanu, radot bažas, ka

Lasiet arī: Jaunu iespēju laiks! Ķīniešu horoskops 2024. gadam

Izraēlas enerģētikas ministrs Izraēls Kacs (Israel Katz) apgalvoja, ka humānā palīdzība Gazai netiks sniegta, kamēr netiks atbrīvoti Izraēlas ķīlnieki. Kacs platformā X (agrāk Twitter) paziņoja: “Humānā palīdzība Gazai? Neviens elektrības slēdzis netiks ieslēgts, neviens ūdens hidrants netiks atvērts, un neviena degvielas kravas automašīna neiebrauks, kamēr izraēliešu ķīlnieki netiks atgriezti mājās. Humānā palīdzība humānai palīdzībai. Un nevienam nevajadzētu mums mācīt par morāli.”

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: Alla PugačovaIzraēlaMaksims Galkins

youtube icon
Abonēt youtube