Foto: Pexels

Nākamais – 2024. gads – ir jaunu iespēju pilns, taču tas, kā tu tās realizēsi, būs atkarīgs no pašdisciplīnas un prasmes ieskatīties sevī. Saglabā savu prātu atvērtu – komunicē, mācies, attīsties. Biežāk izej no mājas un ārpus saviem uzskatiem – tikai tā var redzēt, cik skaista ir apkārtējā pasaule. Vislielākie panākumi sagaida radošo profesiju pārstāvjus un tos, kuri skaidri saprot savus ilgtermiņa mērķus, vēsta Wday.

Kas sagaida 2024. gadā atbilstoši ķīniešu horoskopam, stāsta astroloģe un ekstrasense Adelīna Blekmuna.

Žurka 

2024. gads, visticamāk, būs pozitīvs Žurkai. Darbā būs plašas iespējas parādīt savus talantus un virzīties uz augšu karjerā. Uzmanies no konfliktiem ar kolēģiem, pastāv risks ciest, pat ja tev ir taisnība. Smags darbs labi ietekmēs arī tavu finansiālo stāvokli. Vientuļajiem iespēja satikt otru pusīti, iespējama mīlestība no pirmā acu skatiena. Centies neradīt šaubas par savu uzticību, uzmanies no provokācijām.

Vērsis 

Labs gads. Tu satiksi mentoru, kurš palīdzēs spert lielu soli uz priekšu profesionālajā jomā. Uzņēmumu īpašniekiem ir jāuzmanās no tiesas prāvām. Finanšu sfērā gads būs veiksmīgs, ja pārskatīsi savu pieeju tēriņiem un pārtrauksi pirkt nevajadzīgas lietas. Romantiskajā sfērā jāuzmanās no baumām un tenkām, jo tās var sagraut pat visspēcīgākās attiecības.

Tīģeris 

Tev 2024. gads būs dažādiem notikumiem bagāts. Smags darbs palīdzēs palielināt ienākumus. Tomēr apkārt būs arī daudz skaudīgu cilvēku. Esi uzmanīgs, lai neiesaistītos nevajadzīgās sarunās ar kolēģiem. Jaunas attiecības, kas nodibinātas 2024. gadā, nebūs ilgstošas, taču problēma, visticamāk, ir tevī. Maini kaut ko sevī, un personīgā dzīve sāks uzlaboties.

Kaķis/Trusis 

Veiksmīgākās jomas 2024. gadā būs karjera un finanses. Pavērsies jaunas iespējas, taču, lai nepaliktu pie sasistas siles, neriskē ar savu reputāciju citu labā. Pārāk liela slodze darbā var radīt veselības problēmas. Seko līdzi savam dzīvesveidam. Romantiskajās attiecībās vajadzētu iemācīties būt pacietīgākam un prasmīgāk kontrolēt savas emocijas.

Pūķis 

2024. gadā vari mainīt darbu. Papildu zināšanas par profesiju palielinās tavas izredzes iegūt labu amatu. Finanšu lietās uzmanies no dažāda veida krāpšanas. Nepiedalies apšaubāmos projektos, tie radīs zaudējumus. Pat romantiskajā sfērā turies tālāk no tiem, kuri vēlas pārbaudīt tava maka biezumu, un tādu būs daudz. Labs gads laulībām.

Čūska 

2024. gads var būt pagrieziena punkts tavā dzīvē, taču tas nesīs pārmaiņas uz labo pusi. Romantiskajā sfērā varēsi realizēt savas dziļākās vēlmes. Izaugsme profesionālajā jomā būs saistīta ar zināmiem izaicinājumiem, taču tava gudrība padarīs tevi neaizstājamu. Klausies savā intuīcijā, tā palīdzēs, tostarp arī finanšu jautājumos.

Zirgs 

Izaugsmes un sasniegumu gads. Tevi gaida vairāki vērienīgi projekti, taču aizraušanās ar jauniem darba pienākumiem var zināmā mērā sarežģīt tavas attiecības ar dzīvesbiedru. Iespējama jauna, spilgta romantika, kas atstās pēdas sirdī uz ilgu laiku. Tavas klausīšanās prasmes palīdzēs atrisināt konfliktus, kas ik pa laikam rodas. Pastāv liela iespēja laimēt loterijā vai veikt ļoti veiksmīgu ieguldījumu.

Kaza 

2024. gads nesīs pārliecību par sevi un augstu motivāciju. Šis gads var būt bagāts ar ceļojumiem, kas palīdzēs gan virzīties uz priekšu karjerā, gan atrast jaunus draugus vai pat mīļoto. Taču sen nodibinātas attiecības var būt apdraudētas tādēļ, ka tev vairs nepatīk vieta, kur dzīvojat. Par laimi, tavi ienākumi būs nemainīgi augsti, un tu varēsi atļauties īrēt vai iegādāties jaunu mājokli.

Mērkaķis 

Nākamais gads tev būs atjaunošanās gads. Jaunas iespējas tevi gaidīs visās dzīves jomās, taču nesteidzies pieņemt krasus lēmumus – tavas prioritātes var mainīties visa gada garumā. Lai sasniegtu laimi mīlestībā, galvenokārt jāiemācās piedot nodevību. Strādā ar saviem stereotipiem.

Gailis

Gads tev būs veiksmīgs, ja nesalūzīsi daudzu sīku grūtību priekšā. Galvenā mācība, kas jāiemācās, ir tāda, ka arī tu vari kļūdīties. Ieklausies vecāku un pieredzējušāku kolēģu un draugu padomos. Tava vilcināšanās un nevēlēšanās uzņemties atbildību var ietekmēt tavu finansiālo stāvokli. Personīgajā dzīvē – jo vairāk meklēsi vainu citos, jo biežāk iekritīsi pats savās lamatās.

Suns 

Sākotnēji gads tev nesolās būt īpaši veiksmīgs, taču, ja izdosies saglabāt neatlaidību un optimismu, izdosies šo tendenci mainīt. Galvenais ir pārdomāt savas vajadzības. Ekonomiska iekrājumu izmantošana ļaus pārdzīvot pat ne pārāk veiksmīgus mēnešus. Profesionālā izaugsme galvenokārt ir saistīta ar mācīšanos un jaunu zināšanu apguvi. Atvērtība attiecībās ar partneri palīdzēs izvairīties no jebkādām problēmām personīgajā dzīvē.

Cūka 

2024. gads Cūkai būs radošā potenciāla atraisīšanās gads. Tie var būt vai nu jauni projekti darbā, vai vēlme pilnībā mainīt mājas interjeru. Ir jāatrod izeja radošai enerģijai. Atrodi sev kādu hobiju. Vecās finansiālās problēmas pazudīs, un tavs pragmatisms palīdzēs uzlabot finansiālo stāvokli. Personīgajās attiecībās izvairies no jebkādām saiknēm ar pagātni un neapdomīgām darbībām.

youtube icon
Abonēt youtube