Foto: Pexels

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 20. līdz 26. oktobrim sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Pārsteidzoši notikumi darba vietā mudinās tevi arvien straujākiem soļiem doties sava projekta realizēšanas virzienā. Nav vēlami tēriņi, kas saistīti ar transportlīdzekļa vai jaunas sadzīves tehnikas iegādi. Partnerattiecībās taps skaidrs, kā rīkoties turpmāk.

Vērsis

Rūpīgi tiks domāts par saņemto piedāvājumu darboties ārzemēs. Palūdz padomu kādai tevi motivējošai personībai, kas tev ir autoritāte. Pieliec punktu tiem darbiem, kas nesniedz prieku! Patīkamu pārsteigumu materiālā izteiksmē saņemsi no kāda tev nozīmīga cilvēka.

Dvīņi

Pieņemot jauno sadarbības piedāvājumu, ieguvums nākotnē būs vērtīgs. Veiksmīgs laiks profesionālajā darbībā ļaus tev piedzīvot novērtējumu no augstākstāvošo puses. Attiecībām pārejot nopietnākā statusā, tiks padomāts arī par dzīvesvietas maiņu vai tās pilnveidošanu.

Vēzis

Ieteicams izvairīties no pārslodzes un pārmērīgas savu resursu tērēšanas, kur to nemaz nevajag. Labas sajūtas raisīs materiālais ieguldījums veselību uzlabojošās procedūrās. Pirkumi un savas garderobes atsvaidzināšana citās krāsās būs labākā izvēle, kā parūpēties par sevi un savu labsajūtu.

Lauva

Labs būs ieguldījums sava talanta un hobija attīstīšanā un izkopšanā. Papildu nauda tiks gūta pārdodot kādu ierīci, kas tev ir lieka. Ļauj tam dzīvot otru dzīvi cita īpašnieka rokās. Iemīlēšanās sajūtu dzirkstis ļaus starot priekā. Pateicībā novērtē to, kas nāk tavā virzienā!

Jaunava

Pienākumu būs vairāk nekā parasti, taču esi atsaucīgs un izpalīdzīgs attiecībā uz saviem darba kolēģiem. Apjomīgais darbu kalns novirzīs fokusu no situācijām ārpus darba, kuras pagaidām nevari sakārtot. Savelkot kopā un izvērtējot savus nedēļas tēriņus, izrādīsies, ka tu spēj arī ietaupīt.

Svari

Ieviestās pārmaiņas darba vietā nāks par labu tev kā profesionālim. Tiks saskatītas iespējas, kā ātrāk un labāk sasniegt to, ko esi iecerējis. Esi pateicīgs par savu komandu, kas dodas roku rokā kopā ar tevi. Spēcīga būs vēlme doties piedzīvojumos kopā ar mīļoto cilvēku.

Skorpions

Izaicinājumi profesionālajā darbībā liks nedaudz nolaisties zemāk, taču tikai tāpēc, lai pēc tam lēciens būtu augstāks un tālāks. Vairāk laika un vērības tiks pievērsts savas meistarības pilnveidei. Lielāki ienākumi tiks gūti pateicoties taviem talantiem.

Strēlnieks

Jābūt piesardzīgam attiecībā uz konkurentiem, kas tikko ir parādījušies. Būs jāsaņemas un  jāpaveic iesāktie projekti un arī jaunie pienākumi prasīs daudz enerģijas. Papildu peļņa tiks gūta, sadarbojoties ar kādu senāku partneri. Nāksies šķirties no tā, kas nav tavs.

Mežāzis

Nav ieteicams uzsākt sadarbību, kas nav tiešā veidā saistīta ar tavu profesiju. Dari to, ko proti un jaunas idejas atliec uz vēlāku. Pilnveido un izvērs plašumā tās iestrādes, kas tev jau ir! Ļaujies sevi palutināt ar kādu ekskluzīvu pirkumu. Radošums būs iederīgs arī mīlas dzīvē.

Ūdensvīrs

Jaunie pienākumi darba vietā mudinās atsvaidzināt pirms vairākiem gadiem iegūtās zināšanas. Tavas pūles tiks pamanītas un attiecīgi novērtētas. Harmoniskākas kļūs attiecības ar priekšniecību. Lielākas peļņas iespējas būs gaidāmas tiem, kuri darbojas izklaides industrijā.

Zivis

Iesaistīšanās kādā radošā projektā sniegs tev iespēju pierādīt sevi kā profesionāli. Būsi mīlēts no savu klientu puses. Manāmi lielāks kļūs peļņas apjoms. Zīmīgs pavērsiens partnerattiecībās gluži kā fortūnas rats iegriezīs tavu likteni pavisam citā, pārsteidzoši jaunā, taču ļoti patīkamā līmenī.

Lasiet arī: VIDEO | Vīri vecumā virs 80 izveido grupu Vectēvi un izlaiž singlu par testamentu

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube