Publicitātes foto

Pie apvāršņa uzplaukusi jauna grupa “Vectēvi”, kuras dalībnieki ir vecumā virs 80 gadiem. Viņi sevi piesaka ar dziesmu “Testaments”, kurai ir tapis arī videoklips.

Kurš no viņiem dziesmu uzrakstījis, vīri paši neatmin. “Atmiņa domāta svarīgākām lietām” norāda Indulis, kurš ir grupas pianists.

“Mēs aicināsim visus mums līdzīgi domājošos seniorus pievienoties jaunai kustībai “Neatdod lābāko laiku kaimiņam”,” ar sajūsmu atklāj Arvīds. “Ir lietas, ko lielākā daļa pasaules nesaprot. Mēs esam padzīvojušu vīru apvienība, kura vēlas likt cilvēkiem iedzļināties tajā, cik vecvecāku dzīve var būt vienkārša un jautra. Gaidiet vecumdienas ar nepacietību!!!”

“Video filmēšanas darbus vadīja viens foršs zaķis.. (pasmaida).. Uzrakstiet taj avīzē: “Liels paldies visai komandai”. Nofilmējām ar pirmo, jo vajadzēja tikai pavadīt vienu parastu dienu kameras priekšā. Prīmā!” tā par klipa tapšanu saka Oļģerts (ģitārists).

“Vectēvi” ir ilggadēji, pieredzes bagāti mūziķi, kuri kaut kā visiem ir aizmirsušies. Savā laikā esot uzstājušies arī kopā ar dažādām zvaigznēm – ar kurām – to vairs var tikai minēt.

Jautāti pēc vēl kāda komentāra, “Vectēvi” no tālākas intervijas atteicās, jo, pusdienlaikam tuvojoties, bija jāskrien pasnaust un uzņemt spēkus vakara dzīvei. Vīri atvadoties noteica: “Nu tik sāksies! Dāmas, saturieties!”

Lasiet arī: VIDEO | Čoža, cincītis un ziloņa snuķītis – Petraviču šokē grāmata trīsgadniekiem

Saistītās tēmas: GrupaTestamentsvectēvi

youtube icon
Abonēt youtube